Morawiecki, Kaczyński, gnębiły Naród Polski?
Przecież te pisowskie kanalie nie mają nawet wykształcenia medycznego, w przeciwieństwie do prof. Joanny Zajkowskiej, która nie zgadza się z noszeniem szkodliwych maseczek na świeżym powietrzu.
Morawiecki, Kaczyński, gnębiły Naród Polski?
Przecież te pisowskie kanalie nie mają nawet wykształcenia medycznego, w przeciwieństwie do prof. Joanny Zajkowskiej, która nie zgadza się z noszeniem szkodliwych maseczek na świeżym powietrzu.
Jestem ciekaw czy mówił byś tak o swojej kochanej Ewie Kopacz i Donaldzie T, czy innych politkach PO, peowskie kanalię, tak codziennie to samo… Gdyby to oni obecnie rządzili
Oczywiście jestem sobie to w stanie zdecydowanie bardziej wyobrazić, niż to że za przeproszeniem birbant Bingola okonek benasek itp zaczną krytykować i codzinne kpić z rządu gdyby to rządziła opozycja, to wręcz nierealne…
Ale też na serio chciałbym zobaczyć twój przekaz na temat naszych kanalii rządzących i covida, gdyby to rządziło PO lub jeszcze lepiej, gdyby rządził Donald i Ewa ![]()
Mylisz się. Ja krytykowałem wszystkie rządy, jakie były i wytykałem błędy.
Nie wierzysz, że merytorycznie i konstruktywnie krytykowałbym ich wszystkie błędne i szkodliwe decyzje i posunięcia?
Potwierdzam! Kolega @birbant na wszystkich wedle zasług zrzędzi jak Smerf Maruda.
![]()
To miałbym wraz z całym PiS i jego RPO, Kochanowskim, (zginął w katastrofie smoleńskiej) krytykować rząd PO/PSL, że nie zakupił szkodliwych dla zdrowia i życia Polek i Polaków szczepionek przeciw zmyślonej, oszukańczej pandemii tzw świńskiej grypy A/H1N1? Obecną pandemię COVID-19 uważam za zmyśloną, oszukańczą, szkodliwą, zbrodniczą.
Nie jestem w temacie… Nie wiem czy oni nie zakupili tych szczepionek przez swoją nieudolność czy przez to co ty piszesz…
Bo nie pasuje mi do PO czy Pisu polityka antyszczepionkowa…
Przybliżę Ci tamten temat. Postaraj się przeczytać cały artykuł.
Oczywiście nie myśl, że jestem na tyle naiwny, aby sądzić, że PO z PSL i Hołownią i Lewicą, nie kupiłyby szczepionek respiratorów, maseczek, łóżek covidowych przeciw oszukańczej pandemii COVID-19. Teraz jest bardziej oszukana sytuacja.
Przypomniałeś mi teraz, jak obrywało mi się na starym Pytamy za moje teksty o Komorowskim… i nie tylko o nim… ![]()
Nie tylko o nim? No weź!!! Na Donalda też gadałeś???
![]()
Jeszcze jak! Bardzo mi się nie podobało, to co w ostatnich dwóch latach wyczyniali. Przez niektóre durne ich przepisy ucierpiałem osobiście, gdy załatwiałem pewne sprawy w Polsce.
A to szuja!!
PS. To nie o Tobie tylko o Donaldzie, rzecz jasna. ![]()
Ja też jestem szujowato nieharmonijny. ![]()
Jakbym nie wiedział. ![]()
Prosta sprawa - jeśli nie ma koło ciebie ludzi maska niepotrzebna. Jeśli są to potrzeba.
Nad czym oni tyle debatują? Każdy głupi to ogarnie.
nie pochwalaj sobie…
dobrze, to sie sprawdza w przypadku ludzi odpowiedzialnych. Biorac pod uwage, ze wielu slyszy tylko to co chce uslyszec? czyli maseczki niepotrzebne?
Ja też lubiłem szobie każdy rządek krytykowacz.
Bo wszysztkie polityki w Polszcze osztatnimi czaszy to gorzej niż hieny …
Przepraszam, ale jem i szeplenię przesz to …
Ale piwo przed jedzeniem zaliczyłeś, hę…?
moja babacia twierdzila, ze z pelna buzia sie nie mowi, bo muchi wlatuja ![]()