Mielibyśmy pogodzić się, aby takie pisowskie kanalie, jak Niedzielski,

Morawiecki, Kaczyński, gnębiły Naród Polski?

Przecież te pisowskie kanalie nie mają nawet wykształcenia medycznego, w przeciwieństwie do prof. Joanny Zajkowskiej, która nie zgadza się z noszeniem szkodliwych maseczek na świeżym powietrzu.

Jestem ciekaw czy mówił byś tak o swojej kochanej Ewie Kopacz i Donaldzie T, czy innych politkach PO, peowskie kanalię, tak codziennie to samo… Gdyby to oni obecnie rządzili
Oczywiście jestem sobie to w stanie zdecydowanie bardziej wyobrazić, niż to że za przeproszeniem birbant Bingola okonek benasek itp zaczną krytykować i codzinne kpić z rządu gdyby to rządziła opozycja, to wręcz nierealne…

Ale też na serio chciałbym zobaczyć twój przekaz na temat naszych kanalii rządzących i covida, gdyby to rządziło PO lub jeszcze lepiej, gdyby rządził Donald i Ewa :rofl:

1 polubienie

Mylisz się. Ja krytykowałem wszystkie rządy, jakie były i wytykałem błędy.

5 polubień

Nie wierzysz, że merytorycznie i konstruktywnie krytykowałbym ich wszystkie błędne i szkodliwe decyzje i posunięcia?

Potwierdzam! Kolega @birbant na wszystkich wedle zasług zrzędzi jak Smerf Maruda. :stuck_out_tongue_winking_eye: :joy:

1 polubienie

To miałbym wraz z całym PiS i jego RPO, Kochanowskim, (zginął w katastrofie smoleńskiej) krytykować rząd PO/PSL, że nie zakupił szkodliwych dla zdrowia i życia Polek i Polaków szczepionek przeciw zmyślonej, oszukańczej pandemii tzw świńskiej grypy A/H1N1? Obecną pandemię COVID-19 uważam za zmyśloną, oszukańczą, szkodliwą, zbrodniczą.

Nie jestem w temacie… Nie wiem czy oni nie zakupili tych szczepionek przez swoją nieudolność czy przez to co ty piszesz…
Bo nie pasuje mi do PO czy Pisu polityka antyszczepionkowa…

1 polubienie

Przybliżę Ci tamten temat. Postaraj się przeczytać cały artykuł.

Oczywiście nie myśl, że jestem na tyle naiwny, aby sądzić, że PO z PSL i Hołownią i Lewicą, nie kupiłyby szczepionek respiratorów, maseczek, łóżek covidowych przeciw oszukańczej pandemii COVID-19. Teraz jest bardziej oszukana sytuacja.

1 polubienie

Przypomniałeś mi teraz, jak obrywało mi się na starym Pytamy za moje teksty o Komorowskim… i nie tylko o nim… :grinning:

Nie tylko o nim? No weź!!! Na Donalda też gadałeś??? :flushed: :sweat_smile:

2 polubienia

Jeszcze jak! Bardzo mi się nie podobało, to co w ostatnich dwóch latach wyczyniali. Przez niektóre durne ich przepisy ucierpiałem osobiście, gdy załatwiałem pewne sprawy w Polsce.

2 polubienia

A to szuja!!

PS. To nie o Tobie tylko o Donaldzie, rzecz jasna. :wink:

1 polubienie

Ja też jestem szujowato nieharmonijny. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Jakbym nie wiedział. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Prosta sprawa - jeśli nie ma koło ciebie ludzi maska niepotrzebna. Jeśli są to potrzeba.
Nad czym oni tyle debatują? Każdy głupi to ogarnie.

2 polubienia

nie pochwalaj sobie…

dobrze, to sie sprawdza w przypadku ludzi odpowiedzialnych. Biorac pod uwage, ze wielu slyszy tylko to co chce uslyszec? czyli maseczki niepotrzebne?

Ja też lubiłem szobie każdy rządek krytykowacz.

Bo wszysztkie polityki w Polszcze osztatnimi czaszy to gorzej niż hieny …

Przepraszam, ale jem i szeplenię przesz to …

2 polubienia

Ale piwo przed jedzeniem zaliczyłeś, hę…?

2 polubienia

moja babacia twierdzila, ze z pelna buzia sie nie mowi, bo muchi wlatuja :wink:

1 polubienie