one ich przypadkowość?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
one ich przypadkowość?
0 głosujących
Nie pamiętam swoich snów
Też tak miałem. Obecnie cieszę się że śpię.
Bo jesteś nieharmonijną szują…
Realistyczne sny to objaw braku magnezu i cukrzycy.
I za mało harmonijnych owoców.
Tak mogą sądzić ciężko myślący, będący na bakier z logiką.
Coś w tym jest. Sny pamiętam od czasu jak cukrzycę mam. No z 6 miesięcy wcześniej… tyle ze cukrzycy się nie wykrywa z dnia na dzień.
@harmonik Włącz do diety orzechy i awokado powinny pomóc na magnez. Owoce możesz wcinać te mniej słodkie: żurawina, aronia, co Ci będą pisać: tak wieki frutofilny umysł zna się wszakże na owocach.
@birbant Za słodkie raczej…
Orzechy raczej umiarkowanie. Niektóre są trujące.
Braki magnezu podobno pogarszają pamięć, wskutek czego nie pamięta się większości snów, nawet tych bardzo realistycznych i wielowątkowych, co stoi w sprzeczności z Twoim mniemaniem. Z kolei cukrzyca może stać w interakcji z pierwiastkami i mechanizmami wpływającymi na pamiętanie snów.
Twoja wiedza medyczna, tak jak i każda, jest powalająca. Aż się dziwię, że nie wiedziałeś tak prostej sprawy, jak kości ptaków.
Co ty mówisz?
Przytocz tę swoją pseudo mądrość, że tego nie wiedziałem.
To sobie przeczytaj swój komentarz w swoim temacie.
@harmonik Cukrzyca może dawać naprawdę "mega"wizje. Brak magnezu nie skutkuje od razu totalną amnezją i demencją
Wiele komentowałem. Jesteś na bakier z prawdą.
Ja tylko zacząłem pamiętać sny.
Nie wymiguj się naiwnie. Poczytaj to, co pisałeś o ptakach, ja ci ułatwiał nie będę…
A na bakier z prawdą, to są te twoje naiwniutkie komentarze wszelakie, zradzające twoją niewiedzę, ignorancję i rozbuchane ego odwrotnie proporcjonalne do wiedzy.