Gdzies Ty wlazl, ze takie podejrzenia na Ciebie padly?
To akurat nie bylo forum a posesja w Huntingdon zajmowana przez Polaków.Moj przyszly landlord obwozil mnie po swoich wlosciach i…Trafilo sie,grono kierowców vanów.Same łyse humanoidy,macho made in Poland i ten nieodłaczny smród piwa,papierosow i nie mytych dresów…
Pamietam jak powiedzialem,
-Brian,take me away from here! NOW!!!
Humanoidy w wiekszosci Hiszpanie opuscily wraz z kryzysem 2008.
Tu wiekszym problemem bywaja autentyczni przestepcy, czesto cyganskiego pochodzenia, choc nie tylko dzialajacy w branzy handlu zywym towarem i narkotykami.
Co prawda lepsze przeszkolenie maja chlopcy z rumunskiego seguritate i Albanczycy, ktorzy sa ich szefami.
Ostatnio wlasnie tej mafii odcieto jakas macke. Ale nie ma się co łudzić, odrosnie… Jak podawali narodowosci aresztowanych to UE malo…
Tchórzem jesteś ty najwyraźniej, bo z Polski uciekłeś i zamierzasz zabrać tam gdzie jesteś familię całą. Taki z ciebie patriota.
Patriotyzm nie polega na dobrowolnym ugotowaniu sie w polskim kociolku.
Ogólnie to myślę,że w necie publikując cokolwiek:swoje czy cudze poglądy, jesteśmy jak te postacie z kreskówek.
Każdy /-a/ może się pod nas podszyć i poudawać a przy okazji dołożyć swoje.
Dlatego coraz mniej bawi mnie ten wirtualny świat i nadmuchiwanie wielu nieistotnych problemów.
Mamita to też wymyślony nick=nie przeze mnie i praw autorskich do niego nie posiadam…
Wypraszam sobie!!!
Używam PIEPRZU tylko przy przyrządzaniu potraw.
GumowaKaczka a TY to CHŁOP czy BABA jesteś???
Kiedys byl @GumowyKrokodyl, ale na skutek potopu stracil dane logowania i zdecydowal sie na łagodniejsza kaczuszke