Mocne filmiki. Zaprzeczysz, że mamy dokładnie zwierzęce pochodzenie?

Przecież nie jest zabronione chodzić do szkół uczyć się, iż rzekomo wyjątkowo inteligentni ludzie śmiecący, wywodzą się z tzw. wielkiego wybuchu.

(nie zapomnijcie włączyć polskich napisów w pierwszym filmiku)

Jakis błąd. Nie ma ankiety :rofl:

1 polubienie

W temacie są jakby 2 tezy, i nie wiedziałem, do której przypisać sondaż.

Zawsze mogłeś wstawić dwa… Byłoby ciekawiej :rofl:

1 polubienie

Pozostawię Pytamkom swobodne wypowiedzi.

To… Trudno powiedzieć xd

1 polubienie

Zauważyłeś jak pięknie kąponują się tak obok siebie flaga Rosyjska z tą z gwiazdkami?
Ale do ciebie ta flaga (Unii) w ogole nie pasuje…

1 polubienie

Jestem przyjacielem Rosji i zwolennikiem jednoczenia się narodów i państw.

Najlepiej gdyby Ukraina i Białoruś zjednoczyly się z Rosją :rofl:

1 polubienie

Też tak uważam.

1 polubienie

Dziwne, że Wam się nie podobają takie mądre filmiki…

Niesamowite że ta poczwara to człowiek. Cud natury. Szkoda że czasem zrobi nam dowcip i coś się źle uformuje.

Te niby nieudane uformowania warunkują zjawisko ewolucyjnego dostosowywania do środowiska. A u ludzi to prawie same niedostosowane hybrydy…

A Razem z taką Rosją mogłyby połączyć się z Chinami plus ewentualnie z Indiami, plus Bangladeszem, Wietnamem, Koreą i innymi chętnymi.

1 polubienie

Człowiek już nie ewoluuje. Chyba że w stronę dostosowania kręgów szyjnych i długości kciuków do smartfonów.

1 polubienie

Niechby…

Myślę, że ludzie są najgorsi…

1 polubienie

My nie pochodzimy od zwierząt, my jesteśmy zwierzętami…może bardziej inteligentnymi i z bardziej rozwiniętym mózgiem ale obiektywnie rzecz biorąc jesteśmy jednym z wielu gatunków zwierząt występujących na Ziemi…do tego niestety muszę dodać, że jesteśmy czymś w rodzaju pasożyta żerującego na innych gatunkach

2 polubienia

Na nas tez zeruja. Zeby to nieco ograniczyc wymyslono azotoks :thinking::joy:

1 polubienie