Moi drodzy zmieniłem swój nick

Tak, działa ten kod mogę podać & nbsp ; wszystko piszesz bez spacji.

1 polubienie

Działa, wypróbowałyśmy obie z @Bocca-Lupo

Szefu napisał, że jak ktoś tego nadużyje, to zablokuje :))))

3 polubienia

I słusznie.

2 polubienia

Faktycznie świetnie działa.
             Tyle, że to <p> można pominąć, &nbsp; wystarczy.

3 polubienia

A jeszcze niedawno miałaś czarne, pamiętam :slight_smile:

1 polubienie

Spokojnie ja już wiem jak, z tym walczyć, gdyby ktoś wpadł na głupi pomysł :wink:

1 polubienie

Tak, teraz zobaczyłam, że jest niepotrzebne.

1 polubienie

Tak zgadza się , sam kod wystarczy, wkleiłem Wam link z całym opisem.

@anon25287923 A tak odnoście tematu: Twój nick, więc co ja się mogę sprzeciwiać. Przynajmniej w awatarze wciąż masz stary.

1 polubienie

Tak @benasek , zgadza się, bawiłam się tu wszystkim czym się dało jako pierwsza użyłam koloru (tylko niebieskiego) ale na czarnym tle źle widać i znowu pozmieniałam , korzystam też z laptopa i telefonu.

2 polubienia

A wiesz, że ja sobie nie wyobrażam innego tła jak czarne? Wszędzie, gdzie się da zamieniam na ciemne tło.

2 polubienia

Bardzo lubię pisać na czarnym tle, uwielbiam tapety na telefonie z czarnym tłem , zmieniam te ustawienia co jakiś czas, może odkryję coś nowego jeszcze :wink:

1 polubienie

Ja… Piochus, to Piochus :smiley: gdzie mi tu Piochuska zabierasz na Tanake :stuck_out_tongue_winking_eye:
Dobrze, że chociaż avek ten sam… to może się jakoś przyzwyczaję ;*

1 polubienie

To przecież tylko nazwa. Człowiek zostaje ten sam. Przyzwyczaisz się szybciej, niż Ci się wydaje.:wink:

1 polubienie

Wiem joko, tak sobie troszkę żartuję :wink:
Po prostu nie przepadam za zmianami, szczególnie, że trochę tym Piochusem był :wink:

Był Piochusem, dopóki się nim czuł.:wink: A teraz poczuł, że nie jest już Piochusem, tylko Tanako, więc po co nadal miałby się nazywać Piochusem?:wink:

3 polubienia

tak, czasem jest czas na zmiany, ja to rozumiem :wink:

1 polubienie

Byl kiedys taki szef rzadu w Japonii.Nazywal sie,o ile pamietam,Kakuei Tanake lub Tanaka. :smile:

1 polubienie

a dlaczego taka akurat nazwa?

Zapisze sobe, zeby nie zapomniec…:slight_smile:

1 polubienie