Jak jest się czym pochwalić to czemu nie?
Bardzo chętnie oglądam zdjęcia z wakacji moich znajomych na fejsie, czy to z wysp czy polskiej plaży z dziećmi ![]()
Ładne ciała moich koleżanek w kostiumach kąpielowych czy nowe domy też ![]()
Cieszę się, ze komuś udaje się w tym dość ciężkim kraju robić pieniądze czy osiągnąć sukces.
To , ze wypoczywasz inaczej wcale nie kandyduje Cię do nazwania dziadem.
Wręcz przeciwnie.
To też może być survival, przygoda.
Ja jestem z innej planety, bo uwielbiam na wakacje luksusy, miękkie łóżko i w życiu bym nie pojechała pod namiot, bo boję się robaków i muszę mieć czystą łazienkę.
Nie mniej jednak każdy lubi coś innego.
I oboje ciężko na to pracujemy .
I ja i Ty .
Pozdrawiam i życzę Ci wymarzonego urlopu !
Wyślij jakaś fotkę ![]()
Nie przesadzaj, ja mogę wkleić badziewny domek ( ciągle w rozbudowie), ale czuję się tam wieczorami jak w raju.
krzaczki mnie chronią w dzień od słońca
wystarczająco biednie?
Zajebiscie !!!
Już teraz nie będzie tyle zazdrości bo jest 500+. Polacy wyjadą na wakacje z dziećmi.
Pytanie czy plaże pomieszczą tyle parawanów? Bo jak leżeć bez parawana? Trzeba sie przeca odgrodzić. A pies niech pobiegnie wkurzać innych.
Świetny jest !!
Mam nadzieję, ze wyjadą z dziećmi na wakacje!
I że te pieniążki na dzieci przeznaczą!
Powiem Ci , że tego mi brakuje.
Ogniska , gitary.
Jak kiedyś na obozach.
Teraz ludzie się rozeszli w swoje strony.
Pęd życia…
Wieczorem przy tym kominku jest uroczo, jeśli już oglądam jakieś zdjęcia ( rzadko to robię) to wybieram te z “duszą” , a mam pełno fotek i filmów z miejsc, którymi ludzie ( nie wszyscy) lubią się pochwalić.
@anon80021811 masz tam śliczne widoki ![]()
Ja wiem, nie cierpię spędów ludzi, znanych kurortów, gwaru, jeśli tam jestem, to ze względu na starego, na szczęście on urodzony na wsi, wie doskonale jak niepowtarzalny klimat można stworzyć spontanicznie w największej zapyziałej dziurze, pod gołym niebem, namiotem i inne takie.
No przeznaczą. Na piwo, kiełbasę, gofry, lody, kolejki i fiakrów. By dzieci były okrągłe, syte i nie musiały się ruszać. To wakacje w końcu ![]()
A tak w kwestii iphone, znalazłam niedawno 9-tkę, jak myślicie, co z nim zrobiłam??
Rozdupcyłaś ekran?
Nie, dlaczego? nóweczka leżała przy moim płocie, lepszy telefon od mojego, ja mam 7
Bardzo mi się podoba, to co napisałeś.
No to na co czekasz? Dawaj fotkę na FB że toto masz.
Znajomi będą musieli dac lajka. A potem wkurw i rzut smartfonem przez okno. Zazdrość zawsze wyjrzy spod maski.
Dziękuję Ci bardzo.
Jesteś bardzo miła ![]()
Ja planuję wakacje życia. Najpierw, to miała być Syberia. Zmieniłem na Mongolię. Ze trzy miesiące minimum muszę tam być. Chcę dołączyć do stepowych pasterzy i robić razem z nimi