Link w opisie na WF dziewczynki powinny zakrywać ręce i nogi by nie kusić chłopców
pislamizacja idzie!!!
ale jeszcze jest duzo do zrobienia
a niedlugo to wymysla, ze kobieta bedzie musiala sie cieszyc jak w ogole ja naucza pisac i czytac.
w koncu podpisac sie mozna krzyzykiem, a brewiarz opanowac ze sluchu.
Módlmy się aby ten PiS szlag trafił
to nierealne. oszolomy zawsze znajduja swoich zwolennikow.
A co się Wam w tem nie podoba…, pytam… aa? ![]()
Bo nam się wszystko nie podoba co wymyśli PiS
Dlatego tak się boją muzułmanów, nie chcą mieć konkurencji ![]()
![]()
nadgorliwosc szkolnych dyrektorow d***lizow. ale nie przypominam sobie, zeby kiedykolwiek bylo inaczej…
W każdem środowisku dupowłazy się znajdą…
Deformacja miednicy? Ja tu widzę u tych mułłów deformację mózgu, bardzo podobną do tej u Czarnka.
Czarnek był na stażu w Afganistanie?
Pomysły Nie Czarnka tylko pana Jarosława Kaczyńskiego xd zdecydujcie się w końcu… Ostatnio każdy tu pisał że za wszystkim stoi Kaczyński i nikt nie ma nic do powiedzenia w rządzie, prawda? XD
Jezeli jest tak że za wszystkim stoi Kaxzyński to znaczy że Czarnek to tylko marionetka i nie musicie sie na nim wyżywac
Czarnek to marionetka, której Kaczyński pozwolił na swobodę w temacie edukacji, bo zna Czarnka i wie, że będzie realizował program odpowiadający Kaczyńskiemu. I czego tu nie rozumieć?
Czyli to nie marionetka a minister… co za roznica czy nad ministrem jest premier czy spoza rządu Kaczynski( przyjmujac ze to rzad kaxzynskiego jak pisales)
Jak nie zrozumiałeś, co napisałem powyżej, to uzupełniam; - Czarnek, to minister - marionetka, jak pozostali ministrowie w tym rządzie.
A ministrowie w jakimkolwiek innym rzadzie nie są marionetkami ? A jak nie to dlaczego
Nie są.
Przeciez tak samo mają nad sobą kogos
To nie to samo.