Bo za pomnialam : komplet! (KUJON!!!)
No to sie dowiedzialam kto w Polsce jest wlascicielem publicznych szpitali, bo nie wiedzialam
No i jeszcze wiem ze fistaszki to Erdnüsse
Dowiedziałem się, że nie jetem statystycznym Polakiem. 10"10
A swoją drogą, jak na taki rozpolitykowany naród, to bardzo mało wiemy, o swoim kraju, zakładając, że te procenta wskazane w quizie są prawdziwe. Bo, aż wierzyć się nie chce, że tylu ludzi nie zna tak podstawowych spraw.
8/10
Źle monety euro i łuszczyca
sloneczko 9 na 10
reszta krakowiaczkiem i przytupem
wylozylam sie na inflacji ale ja prosta ksiegowa
moj blad polegal na pierwszym pytaniu
viva podkova
10/10
Muszę więcej niedzielnych quizów rozwiązywać. W inne dni mi znacznie gorzej wychodzą …
podrzuce Ci kawalek stali damascsnskiej do przekucia
@okonek, żebym ja miał 10/10 to musi być 1 grudnia lub 31 czerwca … Sama więc widzisz. Trafiło się ślepej kurze ziarno … Następna taka okazja jak widać chyba za rok
Po prostu KUJON!
Mialam kolezanke z luszczyca i dlatego wiedzialam!
zebym Twoj rebus rozwiazala?
to nie cudu oczekiwac, a moze komus sie uda i to ja sie zalapie na statystyke?
Niedzielny jest po znajomosci!
Zapraszam na promocyjny kurs rozwiązywania rebusów. Będziesz je śmigać jak opętana. Pod koniec egzamin zakończony drinkiem. Ilość miejsc ograniczona. Nie ma co się zastanawiać …
@birbant
A ja niestety jestem
chociaz statystyczny Niemiec tez by tegpo nie wiedzial
A ja chociaz nie Niemka to chyba oddalam sie od polskiej rzeczywistosci z predkoscia swiatla
I terminy z fizyki kwantowej sa mi po piolsku zupelnie obce
No to chyba czas juz odwiedzic kraj…wiec za dwa tygodnie!
Zresztą proszę, rebus anagramowy, dasz radę @okonek
W quizach opartych o medycyne,nigdy jeszcze nie poszlo mi tak dobrze.9/10 a zle łuszczyca…Swoja drogą jesli 3/4 narodu nie wie nic o Powstaniu Styczniowym to znaczy ze siegamy dna…
Łuszczyca była u mnie w rodzinie, miałem też kumpla, co bardzo długo to leczył, nawet osobiście do lekarza go woziłem, bo piwo stawiał za to.
Nic nie wiem o tej chorobie.Nic a nic.Jednak sama nazwa mnie odrzuca i chyba juz nic nie bede zgłebiał
@benasek - okonek i geografia?