Szykuje się kolejna kompromitacja, która tym razem będzie przypisana nie Majom, tylko harmonikowi.
Bo to, że pomylili się Majowie wiadomo nie od dziś:
„Chociaż przepowiednia Majów z 2012 roku nie spełniła się, a strach przed nią już dawno minął, okazuje się, że starożytni wcale się nie pomylili. Ich przewidywania dotyczyły po prostu innego roku, a konkretnie 2020.”
Tyle, że w 2020 roku oczywiście nic specjalnego się nie wydarzyło .
Aż dziw bierze ze nadal znajdują sie ludzie powołujący sie na Majów. Niemniej jednak to bardzo cenne, bo tym sposobem bedziemy świadkami spektakularnej kompromitacji niedoszłego przewodnika ludzkości
Dzisiaj jest 5 kwietnia 2023 roku .
To piszę ja ,a jak mam na imię wiedzą tylko nieliczni…
/albo wszyscy z Was hahahaha i nie dajcie się oszukać ,że ktoś to ja -bo ja to ja i koniec ./
cytat na dziś zaczerpnięty z netu
Cytat dnia:
„Wczoraj do Ciebie nie należy. Jutro niepewne… Tylko dziś jest Twoje” - św.Jan Paweł II
No to się mylił. Teraźniejszość w praktyce nie istnieje. Żeby zaistniała, to czas musi się zatrzymać.
“Wczoraj” należy do wspomnień, a więc materialnie go nie ma, ale było. “jutro” zawsze przed nami, a więc go też nie ma, bo dopiero będzie.
A to oznacza, że i nas nie ma.
I to jest to, czego zrozumieć nie mogę.
Jesteśmy bo piszemy i chociaż niedługo być może sztuczna inteligencja będzie wszystko robiła za człowieka ,to tylko i aż powstała dzięki ludzkiemu umysłowi .
Twoje i moje obawy lepiej by się nie ziściły…
ŚWIAT WIRTUALNY TO ŚWIAT ILUZJI I FANTAZJI