Muszę mieć marną kondycję, skoro na 50-km przejażdżce rowerowej

@Bingola, gdybyś zobaczył na własne oczy, jak ktoś przemienia się w Świetlistego Ptaka, mówiąc Ci, że to osiągnął dzięki wyłącznemu odżywianiu harmonijnemu dojrzałymi, słodkimi owocami drzew i krzewów, z niekoniecznym dopijaniem surową wodą, to nie chciałbyś przyłączyć się do takiego Mistrza, Guru?

Niestety birbant wielu z nas tego nie potrafi i tu tkwi problem.:wink:

3 polubienia

Bingola, to szujowato nieharmonijny niedowiarek jest.

2 polubienia

Nie, @joko, mam swoją ścieżkę. Nikomu nie bronię spróbować innej, jemu pasującej.

1 polubienie

No a co z Piwem @birbant.
Co to za birbant,bez piwa))

1 polubienie

Gdy zobacze ,jak sie przemieniasz,przeprosze z pocalowaniem reki i pojde w twoje slsdy.
Jak narazie to lanie wody.

Bez piwa, to niech kolega harmonik się wypcha. Przecież pisać tego nie muszę, bo każdy wie. Birbant bez piwa? Taka opcja w naturze nie występuje.

2 polubienia

Birbant bez piwa,to jak ta przekiana w swietlistego ptaka)))

1 polubienie

A jeśli o ptaka chodzi, to po dobrym przepiciu, łuna z asfaltu bije, jak się na niego sika tem ptakiem. :innocent:

1 polubienie

Oo gdy pod Moskwa pilem z kolegami saldatami,to beton sie palil,taki ognisty byl ptak))

1 polubienie

@harmonik, chętnie zobaczę tę przemianę. Dasz linka do filmu?

2 polubienia

W każdym jest Wszystkomogący, Powszechny Duch. Nietrudno wpaść na to.

Ja, jakoś nie wpadłem. Dasz linka?

@Bingola, są tysiące najmądrzejszych, rzetelnych książek z tych dziedzin. Sam mam ich setki. Wystarczy tylko mieć ambicje przestudiowania ich i mieć szczęście potrafić ułożyć ich wiedzę w logiczny, spójny światopogląd, bo w żadnej z tych najmądrzejszych książek takiej całościowej wiedzy nie ma. Ale, jak mówią, dla chcącego nic trudnego. Też jestem wygodnickim leniem, jednak nie oszukuję siebie i innych, że coś rozumiem, albo że mi się wszystko zgadza, gdyby tak nie było.

To daj jeszcze tym diabłom trochę pektyn i błonnika. Wyjdą wraz z rozwolnieniem.