Jednym okiem obserwuję, ale nie zamierzam się więcej taplać w tym bagienku.
Mam taką swoją modlitwę, wiesz, jak już nerwy na wykończeniu.
…Boziu daj mi więcej cierpliwości, bo jeśli dasz mi wolną wolę, komuś dzisiaj przyp…
rym sam sobie dodaj
Dobranoc
Co do modlitwy,jestem bardziej powsciągliwy ale…Jak juz wchodze w chlew,powinienem byc taki jak świnie.Ale tak sie nie stanie.
Cóz wiec?
Na forum na ktorym lubie byc najbardziej,obowiazują,sluszne zresztą,limity.Tam 2200 userów…
Pol zycia slyszalem,“zaloz własne radio,wlasną wytwornie,wlasny pub…”
I ja wiem jak to zrobic.Nawet w sieci…Ale kasa…
Nie trawie remixow…Zanim sie zaczyna muzyka,trzeba 2 minuty odczekac by potem wszystko trwalo o 5 minut za dlugo
I tutaj,choc to calkiem,calkiem,pomyslałem ze jedyna formacja ktorej “wybaczam” remiksy to szwajcarskie Yello.
Remixy mają to do siebie, że odsłuchiwane w nadmiarze, mogą poirytować lub zmęczyć.
Na szczęście jest niewiele grup, wokalistów i wokalistek, które w każdym utworze trafiają w mój gust. Dlatego lubię “szperać” w różnych gatunkach muzycznych. Jestem otwarta na nowości.
I jeszcze raz,po latach…
I tak juz zostanie chyba…Po prostu wciąga.Jest jakieś bliskie…
Od Chandlera po kino nocne…
Od Kaczkowskiego w Trójce po imprezy z lat 80-tych…
Od samotnosci po melodie która łączy…
No i wysluchalem sobie…Nawet nie pamietam czy po raz pierwszy,czy drugi…Fajnie to sobie wymyślili.To nie ustępuje modnym duetom z ostatnich 2 dekad…
Ciekawe czy tam w tym studiu,ktoś w ogóle wiedzial ze to byla kompozycja Paula Anki,tego od “Diany”?
Kiedys,ze 20 lat temu,taka drobna dziewczyna w podobnym programie,zgasila Leszczyńskiego który nie mial pojecia ze cytowany numer G.Michaela to kompozycja i przebój St.Wondera…