konsekwencje męczenia … na meczu.
I tak biedny meczy,
bo go życie męczy,
aż powróci z meczy, bo go życie zmęczy.
No i trzeba było te bingologonki wysłać na priw do bingoli, to wystawiłby w sobotę a tak? Jak już wystawione, to przepadło a ciekawe są.
Nie wiedzialam, ze tez moge …a poza tym walczylam ze soba, zeby umyc zeby.
Tak, publicznie, ale muszę sobie zainstalować apkę - wypukon - wyciągarka publicznych konsekwencji.
To bardzo ułatwia sprawę i się jeszcze zbiera punkty.
Za 100p dostajesz np. mikrofalę, Ja już mam, ale sprzedam jak dostanę. Można też wybrać co innego na przykład zestaw śrubokrętów albo młotek z tłumikiem.
śrubokrętów nie polecam, bo ja sobie kupilam fachowy zestaw i leżom i nic…a jeszcze muszę iść s pa ć
Te śrubokręty to do dokręcania śrubek w mózgu? Żeby lepiej funkcjonował?
tak, takie markowe…żadna chińszczyzna.
Chinczycy nie tylko tandetę robią.
Tylko, że przegladanie platform handlowych trzeba zaczac od wyrobow najdroższych.
Łezka w oku sie zakręciła.
Noc Komety - Budki Suflera to moje czasy liceum - miło wspominam.
Time To Turn - Eloy zresztą też, powstał plus minus rok wcześniej.
Dzisiaj w niektórych kręgach jest obchodzony Dzień Liczby Pi.
W jej rozwinięciu można teoretycznie znaleźć każdą liczbę naturalną.
Gdyby ktoś na przykład chciał sprawdzić, na którym miejscu znajduje się jego data urodzin, moze sobie to tutaj sprawdzić. Obszar poszukiwań jest ograniczony do ok. miliona 250 tys miejsc po przecinku.
Datę można wpisać w systemie RRMMDD
RR ostatnie dwie cyfry roku
MM miesiąc 01-12
DD 01-31
Można jednak próbowac innych systemów, jak kto woli, np sam rok urodzenia. Mój rok występuje na 2919 miejscu po przecinku.
Na Twojej stronce można podawac tylko daty a na tej mojej takze inne liczby.
Ja szukalam urodzin. A na tej Twojej na smartfonie jakas reklama mi pół ekranika zaslonila, a nie mam checi dzis z nią walczyc.
Zgadza się, u mnie tez sie pojawiła, ale się z nią uporałem.