Myślicie, że jak ktoś w obecnym życiu jest szkodnikiem, na przykład

typu jedna modka, usuwająca najwartościowsze tematy, to w następnym może być tuczną świnią?

Każdy szkodnik będzie w następnym życiu bakterią kałową

2 polubienia

Nie strasz kolegi!

2 polubienia

Nieładnie być szkodnikiem…

Bedac tuczna świnką żyć będę bezpiecznie, jak ludzkość zgodnie z genialnymi radami kolegi @harmonik przejdzie na frutarianizm…

A kolego, znowu balansujesz na pograniczu biletu do uzdrowiska.

2 polubienia

Zamiast pisać teraz na forum to idź lepiej na wybory by w Polsce mogły zajść zmiany chyba że już byłeś

2 polubienia

Funkcja Cię zabezpiecza przed takim biletem…

Obecnym partiom nie udało się przekonać mojej osoby do ich programów, ale jeszcze mam kilka godzin na zastanowienie się.

Wiem dobrze, na co Cię stać, i pomagam nie wyjść z wprawy Twojej cenzorskiej ręce.

Kochanienki, jak Ty symulowales prace w elektrowni to ja pilnie uczęszczałam na kursy dokształcające prowadzone przez fachowców z ulicy Mysiej :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

1 polubienie

Mysia nie funkcjonowałaby bez solidności mojego prądu…

Eee tam, oni to przy swiecach czy lampach naftowych by dzialali. Gorliwcy. A w razie czego to pewnie gołębie pocztowe hodowali.

Powiało hipokryzją

2 polubienia

Raczej zapetleniem sie, bo sądząc po powtarzalnosci pytań jest to juz przypadek beznadziejny.

1 polubienie

Nie pierwszy raz. Dziwię się tylko, że ktoś mu w ogóle odpowiada.

1 polubienie

No ale niech się zdecyduje, albo kocha, albo bluzga :slight_smile:

Ludzie są w jego pytaniach w większości raczej dla jaj albo z nudów jak się nic nie dzieje czasem też próbują zwalczać głupotę z marnym skutkiem

On biedaczek tak sie zapetlil, ze sam chyba juz nie wie :joy_cat::joy_cat::joy_cat: