Myślicie, że naukowców medycznych, biologicznych,

fizjologów, dietetyków, stać na rozumienie lub/i przyznanie, że ludzie odżywiają się bardzo niewłaściwie, szkodliwie, trująco, bo powinni się odżywiać wyłącznie dojrzałymi, słodkimi owocami drzew i krzewów, z niekoniecznym dopijaniem surową, słodką wodą, przez co trują i przeciążają swe układy immunologiczne, bo wszystko co szkodliwe, trujące, musi być z organizmu usunięte lub zneutralizowane?

• Stać
  • Nie stać
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt.temat

0 głosujących

Neutralizujemy

image

2 polubienia

Postęp nauki czy medycyny, zależnie od podjętego zagadnienia ma różny postęp wyrywkowy, nic nie jest pewne na 100 %, stałe są udoskonalenia, testy itp. co widzę na sobie. Gdybając sobie to gdyby każdy człowiek niewtajemniczony posiadał wiedzę medyczną czy naukową lub np dietetyczną, to ci specjaliści / eksperci / by nic nie zarobili. Podobno wiedza kosztuje - u mnie tylko dietetyk około 620 zł za 40 minut rozmowy, z czego 1/2 wiem bez hm specjalisty. Żenujące jest to że w opiniach owych specjalistów nie ma jednomyślności - jeden zaleca a kolejny zakazuje

Kiedy zabijesz ludzkość?

Zarabiają, ale na bazie powszechnego ogłupiania i niekompetencji, choć kilkukrotnie uratowali mi życie. Gdybym jednak pozwolił im na kretyńskie zbijanie gorączki, już od kilkunastu lat nie byłoby mnie na tym świecie. Musiałem ich oszukiwać, że gorączkę mam 3 stopnie C niższą. mając swój termometr, a w tym czasie kilkukrotnie zmieniałem pidżamę, mokrą od potu.

Obejrzyj dla relaksu

1 polubienie

Zachowanie właściwych proporcji np. w odźywieniu, ruchu itp. ułatwia życie. Przedawkowanie zmusza organizm do walki, by osiągnąć bezpieczny stan. Powiedzenie że - jeśli coś cię nie zabiło to cię wzmocniło, jest pychą z swojego życia, organizm może pojąć walkę z obcym zagrożeniem, w określonym stopniu, stan powyżej 80 % walki zagraża naszemu układowi obronnemu, immunologi itd - tyle wyliczyli jednogłośnie neurolodzy, badający wpływ różnych czynników na choroby

1 polubienie

W tydzień zaliczyłem szpital na badaniach kontrolnych, cholesterol, ciśnienie i cukier / glukoza. 2 pierwsze nie najlepsze, gorzej z cukrem / wyszły duże wachania 87 - 204, obrodziło mi w 5 nowych wypożyczonych glukometrów które muszę obsłużyć bezcenną kroplą krwi, każdy podaje inną wartość :joy:. Ba dostałem testowo porcję glukozy, a jej nie ma w organiżmie - glukometr, badanie krwi i moczu nic nie wykrywa. Teraz mam zakupić nierefundowany płyn kontrolny do glukometru / fizjologicznie czysta aktywna glukoza / do mojego glukometru tylko 125 zł. Kabaret normalnie

2 polubienia

Niewątpliwie mądry i ciekawy film jak i Dawid. Film który daje do myślenia i uczy

1 polubienie

To, ze rownowaga zostala naruszona to wiadomo od czasu, kiedy czlowiek zle zinterpretowal slowa boze w kwestii Ziemi i zaczął usilowac robic ja sobie poddana. A niewolnika z czasem za duzego pozytku nie ma.

2 polubienia

Raczej to musiały być słowa dużego diabła.