zawsze mozna dodatkowo przypomniec.
zanim sie oswoja z forum jako struktura i przeczytaja choc czesc tego co tu napisane to troche potrwa…
Mógłby napisać, jak się czuje. Dostałby od nas dużo miłości i wsparcia. W szpitalu może mieć problem z prądem. Jeśli jest już na tamtym świecie, to mógłby nas wspierać w dobrym.
![]()
![]()
![]()
Nowych trzeba nauczyć że jeżeli szybko chcą tu zrobić karierę i nie byc dyskryminowanie to na początek jakiś porządny wątek anty pis z ewentualnym rozwinięciem na temat jedraszewskiego czy coś… w każdym razie to jest teraz na topie… Zyska poparcie… Ewentualnie można to ignorować, jeżeli nie i będą pyskowac to przejdą na strona polski podziemnej czy tam solidarności pytamkowej czy jak to tam nazwać… W każdym razie na moją stronę ![]()
nie tyle z pradem - w wielu szpitalach jest zakaz uzywania sprzetu elektronicznego. moze miec problem z dostepem do netu.
W Niemczech masz neta na sali. 20 euro za tydzień.
w Hiszpanii wifi w szpitalu jest bezplatne. dla bezkomputerowcow dodatkowo bezplatna kafejka internetowa - ale jak sie mozna domyslac obecnie swieci pustkami.
nawet w mojej wiosce jest wifi miejskie - ale tylko na dole przy plazy i deptaku, ale muli niemilosiernie.
Wypraszam sobie!A to ze kilka osob nie chcialo,to juz ich sprawa.
Gumniany jeszcze młody jest i życia nie zna. On widzi tylko dwa kolory, czarny i biały,
Miał dosyć reżimu
Widzę, że znalezliscie nowego użytkownika do gnebienia, a potem “Zły Tensor, przez niego nikt nowy nie wchodzi”
Od czasu paranoi z Szewinska,minelo duzo czasu i mam o nim jak najlepsze mniemanie.
A ja widzę, że nie umiesz dotrzymywać umów. Prosiłeś, bym cię omijał, więc bądź konsekwentny i omijaj mnie. Ograniczyłem się, zatem, do splusowania twych niektórych wypowiedzi, bo się z nimi zgadzam, ale, jak widzisz, dotrzymuję tego, co chciałeś i nie uczestniczę w twoich pytaniach, nie komentuję twoich postów. I niech tak zostanie. .
Idź dalej gnębij Gumowego przy aplausie swoich przydupaskow
Bardzo dobry pomysl :![]()
Gnęb i aplauzie. Typowy korwinowski patryjota, nie znający ojczystego języka.
@birbant to co nie trzeba (moje wypowiedzi) to bierze na poważnie a to co trzeba to nie… Albo szuka tylko pretekstu do zaczepki… Nie wiem… XD
W każdym razie to bardzo nie miłe obgadywanie… Xd
Luzik. Niektóre wypowiedzi masz fajne, inne jeszcze niedojrzałe, Też kiedyś tak miałem.