na dobranoc 29 sierpnia?

:men_wrestling:
Dziś dzień strażnika?
To może o Strażnika Teksasu, po raz pierwszy pojawił się na ekranie 21 kwietnia 1993 roku, a kiedy zniknie z powtórek to sam Chuck Norris pewnie nie wie?
Co zrobiłby Chuck Norris, gdyby się postarzał? Kopnąłby w kalendarz… z półobrotu.
Chuck Norris potrafi złamać w rękach miecz… świetlny.
Chuck Norris lubi przechadzać się po kosmosie. Podczas jednej z tych przechadzek przekroczył krzywą czasoprzestrzeni i wrócił na Ziemię 65 milionów lat temu. Niektórzy naukowcy wiążą ten fakt z życia Chucka z wyginięciem dinozaurów.
Chuck Norris je żarcie z „Biedronki”. I żyje.
Chuck Norris rozumie polski system podatkowy i zna wszystkie unijne przepisy.
W 1410 Krzyżacy wysłali Królowi Jagielle 2 nagie miecze. Król w odpowiedzi wysłał im jednego nagiego Chucka Norrisa. Każdy wie, jak skończyła się bitwa.
Chuck Norris potrafi tropić mewy po śladach łapek w powietrzu.
To nie naukowcy odkryli rozszczepianie się atomu - to Chuck Norris postanowił kopnąć z półobrotu najmniejszą rzecz na świecie.
Kiedy Einstein myślał nad teorią względności, Chuck Norris podszedł do niego i powiedział ‘kwadrat’.
Kiedyś Chuck Norris zjadł kota i lisa. Chuck Norris przyzna-je, że nadal ma jeszcze 9 żyć, ale nie chce powiedzieć co odziedziczył po lisie.
Chuck Norris doliczył do nieskończoności. Dwa razy.
Chuck Norris założył się z NASA, że przetrwa wejście w atmosferę bez użycia skafandra. Dziewiętnastego Czerwca 1999 roku nagi Chuck Norris wszedł w ziemską atmosferę, przeleciał nad 14 stanami osiągając temperaturę 3000 stopni. Upokorzona NASA publicznie oświadczyła, że był to meteoryt, ale nadal mu wiszą piwo.

7 polubień

Chcialem przed urlopem zrobic quiz ze znajomosci Straznika Teksasu…Ale jak zadalem jedno pytanie w misz maszu chyba,wszyscy lezeli i"nikt nie ogladal"…
No to odpuszczam:))

1 polubienie

Eee, ja tam ogladalam, pewnie nie wszystko, ale sporo.

Ja takze.Poza tym,na CBS Justice,leca ciagle powtorki.

1 polubienie

Oj te powtorki, jakies piec lat temu straznik robil za zapchajdziure i po kilka odcinkow dziennie pokazywali.

1 polubienie

Tak jak u nas z Panem Wolodyjowskim ostatnio…

1 polubienie

Sweterek sobie przy tych powtorkach wydziergalam :joy:

2 polubienia

Dobrze, żeś ten quiz odpuścił, bo poległbym na nim, jak kopnięty z półobrotu przez Norrisa. W sumie może obejrzałem ze dwa odcinki w porywach tego serialu i niewiele pamiętam. Być może wtedy Chuck z telewizora wyskoczył i zaprawił mnie tak, że pamięć straciłem o nim? :thinking::smiley:

2 polubienia

Fakt.Jak sie filmu nie zna…
Tylko ze kawaly o Chucku,znaja wszyscy i wiedza kiedy sie smiac…Dziwne to jakos :innocent:

3 polubienia

A wczoraj dziewczyny w siatę, to wbiły mnie w podłogę, jestem pod wielkim wrażeniem.
To jest to; być na dechach, podnieść się i wygrać. I jak zwykle huśtawka! :smiley:

1 polubienie

Wciaz jestem w pracy ale kumpel znalazl jakas strone w swoim telefonie i moglem wiekszosc ogladac.
Jeszcze po polnocy mi sie rece trzesly!
To najlepsza druzyna od czasow Niemczyka,jakies 15-18 lat temu…

1 polubienie

Mam polsat sport, więc oglądam na bieżąco. Emocje sięgały zenitu. Po pierwszym mistrzowskim secie naszych pań, Włoszki pokazały klasę i wbiły nasze w parkiet. Przekonany byłem, że czwarty set będzie formalnością i dobiciem gwoździa do trumny, a tu taka niespodzianka. To Polki stały się nagle lwicami i takimi pozostały do końca, a Włoszki wcale nie odpuszczały. Niesamowity mecz. I teraz mamy Hiszpanię, a nie Rosję w następnym meczu.

1 polubienie

I o to chodzilo.
Przyznam ze po trzecim secie,myślałem juz ze stara tradycja sie kłania…Dekoncentracja,brak bloku,słabnący serw…
Nic z tych rzeczy!
Wygrac w taki sposób z wicemistrzyniami świata…
A ja sie balem ze po pierwszym secie,moze byc powtorka meczu z Serbią…

1 polubienie

Miałem podobne odczucia.

1 polubienie

Ciekawy jest teraz uklad par…Wydaje sie ze jedynie Belgijki mogą sie postawic Rosjankom a reszta jest jasna…
Oby tylko Polki zagraly z Hiszpankami tak jak z Wloszkami a nie jak z Belgijkami…

1 polubienie

To też mnie dręczy. Ale, z drugiej strony wygrana z Włoszkami powinna dać naszym dziewuchom pozytywnego kopa.

1 polubienie

Do niedzieli jest czas…
Ktory wypelni mi bez reszty,Vuelta…Niezwykle ciekawy wyscig w tym roku.Majka na razie 9…
Marczynski 54 ale dobrze jedzie i licze na jego etapowe zwyciestwo.

1 polubienie