Lubię dowcipy z podwójnym dnem
No nie … Tylko nie te błędne gały szukające w popłochu rozumu.
To ja już wolę informację, że Władimir Putin ma dzisiaj urodziny …
Nie ma, ale jutro bedzie leczyl kaca…
Po czesku Waćpani piszesz czy po jakiemu?
Gdzie smartfon ma kuper, zeby go kopnac? Ostatnio wzielo mu sie na “zjadanie” liter.
Mój kumpel miał podobny problem. Jego smartfon zaczął zjadać znaki. Najpierw były to przecinki, kropki, zdarzało się że czasem nawias zjadł lub wykrzyknik.
Kumpel to tolerował. Także gdy potem pojedyncze litery zjadał, też tolerował …
Jednak jak zaczął zjadać całe wyrazy a potem zdania i w końcu kiedyś zjadł mu cały tekst, dość długi, chyba z 50 zdań!
Wtedy się wkurzył.
Wsadził smartfona na 5 minut do wrzątku. Wyobraź sobie, że wszystko przeszło. Teraz ma spokój.
Smartfon już mu nic nie zje …
Swoją drogą -
Jak nie ma jak ma?
A z UE możemy pożegnać się w TRI miga…
Wystarczy na pare sekund do mikofalowki. Ale mozna miec wtedy spokoj zarowno ze smartfonem, jak i niezdrowym jedzeniem z mikrofali, a na deser wreszcie zrobic remont w kuchni.
Sporej części polskiego społeczeństwa historia nic nie nauczyła.
W tej chwili kiedy jesteśmy w Unii większość samochodów na parkingach zakładowych w mieście gdzie mieszkam (100km od granicy) to samochody z Polski.
Kto więc kogo ssie, jak to się jeden z tutejszych userów wyraził?
Jak dla mnie, to trzeba być kretynem, by nie przewidzieć, jaka sytuacja będzie, gdy z Unii wyjdziemy …
To był sarkazm ze strony kolegi @Devil
Kto, jak kto, ale w tem względzie on jest po naszej stronie.
Dobra, dobra … Za długo tu jestem.
Niejeden tu po przeczytaniu co napisał, wymigiwał się potem, że żartował …
Ale dobra, niech tam.
Lepiej się napić, każdemu może się zdarzyć coś tam gupiego wtrącić …
O nie każdemu jednak.
Jest tu jeden bardzo mądry, najmądrzejszy w ch… z wszystkich
Wy tu Devila widzicie?
To ja chyba oślepłam
Na razie, to sznurowadła od jego butów są mądrzejsze od nas, ale może my też kiedyś harmonijnie zmądrzejemy?
To nie o Devilu …
Birbant o Devilu pisał.
Zresztą wiesz - wpadam i wypadam z forum, to mogłam coś pokręcić. A że Ty pisałeś o kimś innym, to wiem. Przecież odpisałam. Też coś pokręciłam?
Nic mi o sobie nie wiadomo
Fajny te Terlecki, taki nie za ładny…