Na drugie śniadanko 11 wrzesnia?

3 polubienia

Ja jestem na diecie wysokoprocentowej

4 polubienia

image

5 polubień

Jeśli wino jest z winogron, winogrona to rośliny, to znaczy ze wino to sałatka.

3 polubienia

3 polubienia

2 polubienia

Niektórzy mówią, ze lubią pic do lustra :wink:, bo wtedy mają nareszcie odpowiednie towarzystwo :eyes:

A zakochiwac się e portrecie nie radzę. W zyciu najczesciciej mało co jest tym na co wygląda.

Narcyz się też zakochał. Spać trzeba.

Nie no…Nie ma jak wspomnieć 11 września…
Ciekawe kiedy 1 września sprowadzi sie do wrzucania tzw.“memów” :rage:

Na powaznie pisze w innym pytaniu :wink:
A 1 wrzesnia? Wielu kojarzy sie nie tyle z II wojną a koncem wakacji.
Tempus fugit.

1 polubienie

“Tempus Fugit” !!!
Podwójny album Żorżyka Połomskiego!
Mialem to kiedyś w sklepie…

Jakos niespecjalnie za nim przepadalam.
Uczciwie mówiąc to moglby dla mnie nie istnieć.

Czyli potraktowałaś to poważnie… :roll_eyes: :joy: :joy:
Połomski okazał sie wielokrotnie po latach,bardzo sympatycznym człowiekiem ale żeby dzisiaj słuchać jego płyt…Hmmm…Nawet o tym nie pomyślałem…Ani razu,przez ostatnich 45 lat,mniej wiecej…

1 polubienie

Mialam okazje go poznać.
Mily człowiek, zdajacy sobie sprawę z talentu i raczej jak na artyste skromny. Ale co ja poradze, ze nie na moją ulubioną nutę śpiewa?

1 polubienie

Kilkadziesiąt razy,prezentowałem jego piosenki w radiu.Jedną uwielbiam do dzisiaj.Nosi tytuł"Moja miła,moja cicha,moja śliczna".
Temat wykonawców pop demolud music to osobna kategoria.Aż mnie korci by wywołać taki wątek.Na classic rock się nie mieści :wink: :joy:

No to na co czekasz?
Moze nie tylkp pop.
Bo Mlynarski czy Osiecka, zeby podac pierwsze z brzegu przyklady to trochę więcej…

1 polubienie

Ale mi wlasnie chodzi o pop a nie Mlynarskiego czy Osiecką.I to przez pryzmat demoludowej fonografii oraz festiwali jak choćby nasz Sopot.
Po pierwsze,zaraz wychodze.
Po drugie,komp właczony ale nie chce tu siedzieć nawet pół dnia.
Po trzecie…Jaki to ma sens skoro i tak skończy sie na"o gustach sie nie dyskutuje"? :thinking:
Może wieczorem…

1 polubienie

Akurat wymieniona dwójka czesciowo się pod pop da podciągnąć. Byle nie zeszlo na dance o discopolo :rofl::rofl::rofl: