Na dzien chlopaka?

A tak sobie pomyslalem ze czas juz najwyzszy,przypomniec naszą najwieksza “pościelówe” z podstawowki…

Owszem,Slade,Sweet,Mud,Suzie Quatro,Glitter…
Ale to nagranie robudzalo wyobraznie!I zdecydowanie przeroslo w sumie fajny ale bardzo przecietny zespol…
Pierwsze proby przytulania notowalismy w okolicach 6 klasy…I tym sie zyło.I ok. 12-13 lat temu na spotkaniu,okazalo sie ze tak!Ze to bylo wazne… :slightly_smiling_face:
Pieknie było…

4 polubienia

Przepięknie. :blush:

1 polubienie

Nie znam , to musieli grać jak w zakonie byłam :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

A marchew, czy ogórki, to tam w w całości dawali, czy pokrojone? :thinking::stuck_out_tongue_winking_eye::innocent:

2 polubienia

Stale mizeria , dlatego odeszłam :wink:
Pierwsza moja imprezka domowa był a przy dźwiękach Smokie , pierwszy szybki pocałunek ( graliśmy w butelkę ) to nie był jeszcze mój czas , płochliwe dziewczę że mnie było.

3 polubienia

So You Win Again,Emma,You Sexy Thing…No cos z tego musisz znac…

1 polubienie

No tak, mizeria jakaś z tą mizerią.

Mój pierwszy pocałunek z języczkiem nastąpił dość późno i na wsi. Na wakacjach. Czternaście lat mi stuknęło… Niedaleko plebanii. Muzyki nie było, szumiały drzewa, z dala dochodziło ryczenie krów i przedwieczorne gęganie plebanowych gęsi. Do tego szczekał jakiś łańcuchowy burek. Ogólnie romantycznie było. No i ten aromat nawozu naturalnego w każdem obejściu. Anno domini 1968. :grinning:

2 polubienia

Jestem doslownie na telefon z ekipą z klasy 4f…11 padziernika mamy spotkanie poprzedzajace 100-lecie szkoly…
I ten watek tez sie pojawil!

2 polubienia

Nie wiem @collins02 teraz już sił nie mam na nic . Dobranoc.

2 polubienia

Śpij spokojnie. :blush:

1 polubienie
1 polubienie

auuuu, moje zęby…
no nie wpisalabym chlopcow w “ulubione” :slight_smile:

1 polubienie

Oni nie byli do oglądania.
Choć proby solowe Erolla Browne’a,faktycznie wskazywaly na narcyzm :slightly_smiling_face:

@collins02 wyspałam się , wypoczęłam i eureka , znaaaamm :grin:

2 polubienia

Welcome to the club :rofl:

2 polubienia

Towarzycho wylęga z wyrów. :grinning:

2 polubienia

Ja juz od godziny slucham skaldakow z dawnych lat bo…Jestem odpowiedzialny za muze na spotkaniu klasy 11.10 :smiley:

1 polubienie

@birbant od 5 rano śmigam po swojej zagrodzie, miałam wyjść o 9 z domu , a @collins02 mnie
piosenką załatwił .

2 polubienia

A ja siatkówkę oglądam. Puchar Świata w Japonii. Nasi w bardzo odmłodzonym składzie wygrali I seta do 16 z Tunezją.

1 polubienie

Nie, telewizja zdecydowanie nie teraz, założenie moje było takie, szybka kawka z Wami i sruuuu na miasto, podstępnie mi plany pokrzyżowaliście, ale dość tego, eva miej charakter, wyłącz sprzęt i zmiataj !!!

3 polubienia