Z racji tego że wielu ostrzega przed inflacją postanowiłem wymienić zgromadzone oszczędności na obcą walutę
Złoto.
Wódka a jeszcze lepiej spirytus. Mają duże oprocentowanie.
Bardzo na temat
to żart był. A serio ja mam już od dawna konto w euro i to chyba najbezpieczniejsze.
Na dzień dzisiejszy, euro.
Ojro?
Wlasnie sie dowiedzialem z tvp ze w krajach estonia lotwa itp inflacja sięga 12 procent a oni mając walute euro, są uzaleznieni od europejskiego banku i nic nie mogą poradzic… To my jednak dobrze mamy… ale tam pis nie rządzi to czemu taka inflacja ? Xd
Jakby co to napisalem to, bo podobno w tvp klamliwa propaganda wiec czekam na jakies mądre sprostowanie xd
Wypowiedź średnio na temat…do tego temat z przed dwóch lat jakby nie było No ale w sumie mniejsza z tym i tak mały tu ruch i nikt nie trzyma się tematu
Dobra dobra… nie chcialo mi sie zakladac nowego wiec znalazlem ten. Ale zaloze. Ok
Naucz się czegoś, dzięki czemu możesz zaoszczędzić i czego możesz używać na codzień już teraz. Wtedy ochronisz oszczędności nawet jeśli inflacji nie będzie…
W dalszym ciągu na funta.
To juz nie czasy eldorado z 2004-2006 ale i tak,siła niezależności ma sie całkiem dobrze.
Inflacja będzie zawsze tylko będzie mniejszy lub większy procent inflacji
Funt nie jest taki niezalezny.
Ale ma dosc silne oparcie w mniej lub bardziej formalnym wspoldzialaniu Commonwealth, czyli popierajmy naszego szeryfa i tradycje.
A czynnik psychologiczny w ekonomii nie jest do przecenienia.
na krugerrand-y
Złoty a ja przeczytałam że złoto i już miałam odpisać że złoto to raczej zachować i dokupić warto
A nie na kaczorarrandy?
Bingo
Stadion
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym stadionem