Na jaką obcą walutę warto wymienić złoty by ochronić oszczędności przed inflacją?

Z racji tego że wielu ostrzega przed inflacją postanowiłem wymienić zgromadzone oszczędności na obcą walutę

2 polubienia

Złoto.

2 polubienia

Wódka a jeszcze lepiej spirytus. Mają duże oprocentowanie.

4 polubienia

Bardzo na temat

to żart był. A serio ja mam już od dawna konto w euro i to chyba najbezpieczniejsze.

Na dzień dzisiejszy, euro.

Ojro?

Wlasnie sie dowiedzialem z tvp ze w krajach estonia lotwa itp inflacja sięga 12 procent a oni mając walute euro, są uzaleznieni od europejskiego banku i nic nie mogą poradzic… To my jednak dobrze mamy… ale tam pis nie rządzi to czemu taka inflacja ? Xd

Jakby co to napisalem to, bo podobno w tvp klamliwa propaganda wiec czekam na jakies mądre sprostowanie xd

Wypowiedź średnio na temat…do tego temat z przed dwóch lat jakby nie było No ale w sumie mniejsza z tym i tak mały tu ruch i nikt nie trzyma się tematu

Dobra dobra… nie chcialo mi sie zakladac nowego wiec znalazlem ten. Ale zaloze. Ok

Naucz się czegoś, dzięki czemu możesz zaoszczędzić i czego możesz używać na codzień już teraz. Wtedy ochronisz oszczędności nawet jeśli inflacji nie będzie… :wink:

W dalszym ciągu na funta.
To juz nie czasy eldorado z 2004-2006 ale i tak,siła niezależności ma sie całkiem dobrze.

1 polubienie

Inflacja będzie zawsze tylko będzie mniejszy lub większy procent inflacji

1 polubienie

Funt nie jest taki niezalezny.
Ale ma dosc silne oparcie w mniej lub bardziej formalnym wspoldzialaniu Commonwealth, czyli popierajmy naszego szeryfa i tradycje.
A czynnik psychologiczny w ekonomii nie jest do przecenienia.

na krugerrand-y

Złoty a ja przeczytałam że złoto i już miałam odpisać że złoto to raczej zachować i dokupić warto :joy:

1 polubienie

A nie na kaczorarrandy?

Bingo

Stadion

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym stadionem