bo rozumiem, że światopoglądowo już najważniejsze ode mnie ogarniacie?
Ja gustuję w tajemnicach zaginionych.
bo rozumiem, że światopoglądowo już najważniejsze ode mnie ogarniacie?
Ja gustuję w tajemnicach zaginionych.
6 maja 2492
, wtedy masz szanse a startowanie w wuborach na przewodnika ludzkosci. Lokalnego
Nie doceniasz moich możliwości…Nie wiesz, że już dużo zmieniłem w ludzkim świecie, czyniąc to na luzie?
Na polityce i światopoglądzie
Przyklady prosze?
Moze vos z klimatem? Masz pomysl, zeby spadl deszcz na Costa Blanca? Dzisiaj?
Pewne forum, ChatGPT i YouTube (z czego spora część to oglądanie lub słuchanie Mega Mana).
ChatGPT to jak polityk. Podnosi cisnienie
.
I wypisuje głupoty.
Nadaje sie - jak przeniesc WhatsApp na nowy smartfon bez straty danych. Wyszukac ulotki lekow, zeby sie nie zderzyly efekty uboczne, choc to trzeba sprawdzic?
Ostatnio Kubus Puchtek wg tej cwiercinteligencji popijal herbatke z Krolowa Kier a kot z Cheshire polewal żubrówkę. I do tego chcialo to za mnie opisac klasyke angielskiej literatury? Jakby Otella byl ostatnim murzynkiem w kryminale Christie? Pewnie też by przeszlo.
Nie marnuję czasu na neta, bo niewiele czasu mu poświęcam. Wróciłem do książek. Mam też jeszcze kilka interesujących mnie zajęć nie mających nic wspólnego z netem. Niestety, całkowicie bez internetu dziś obyć się nie da. Ale mocno zredukowałem korzystanie z tego nieharmonijnego wynalazku. I od razu zmniejszyły się ataki moich diabłów podskórnych a poprawiło się myślenie i pamięć.
Dla mnie ciekawe są tajemnice zaginionych, choć nie jestem pewny, czy to jest mądre i ważne…
Badanie Biblii, religioznawstwo, UFO, teorie spiskowe, programy rozrywkowe: prześmiewcze ploteczki o świecie celebryckim, muzyka, portale filmowe, portale o książkach, fora internetowe o różnej tematyce, fb i instagram.
Nie nudzi Ci się..