Na jakim koncercie ostatnio byliscie?

Na jakim koncercie ostatnio byliscie? Macie plany na kolejne?

2 polubienia

Kameralny koncert Pauliny Mikuły (pewnie nie znacie).

Ale już za dwa tygodnie wybieram się na koncert polskiej supergrupy Riverside, a za dwa tygodnie Ray Wilson - były wokalista Genesis (notabene mieszkający w Poznaniu)
No i w sierpniu tradycyjnie Pol’and’Rock

3 polubienia

Ladna dziewczyna

Nie przepadam za koncertami.
Ale ostatnio na wystepie lokalnych szarpidrutow z ambicjami. Z okazji letniej fiesty patronki mojej wsi…
Matki Boskiej Morskiej Dziewicy od objawienia na gorze Karmel. Czyli Santa María del Mar, la Virgen del Carmen.
W lipcu ubieglego roku.

3 polubienia

Śpiewa tez ładnie - to był jej debiut na scenie. Głównie prowadzi kanał na YT Mówiąc Inaczej - pogadanki językowe.

2 polubienia

Czyli zdolna bestia

Na jazzowych.
Laboratorium oraz jubileuszowym,String Connection,Krzesimira Dębskiego.
Na Harrym Stylesie oraz na Only The Poets [z córką].
Natomiast w planie PRZEDE WSZYSTKIM,listopadowy,zapowiadający sie niesamowicie,koncert londyński Soft Machine i Colosseum.Dwie legendy przełomu lat 60/70,oczywiście nie do końca w oryginalnych składach ale głównie w retrospektywnym repertuarze!

1 polubienie

Na Kult

3 polubienia

ostatnio “zaciągnięto” mnie na koncert Hyżego

1 polubienie

Ostatni koncert Tiken Jah Fakoly a następny za 2 tygodnie The Congos i Gladiators…

1 polubienie

Colosseum będzie też w Polsce na Summer Fog Festival w Katowicach (lipiec)

2 polubienia

W lipcu jestem uziemiony… :face_with_raised_eyebrow:

2 polubienia

Pod koniec pazdziernika bylam na koncercie Paula McCartney’a. Pod koniec czerwca idę na Marlona Williamsa. Jak sie mieszka na wsi to kazde takie wyjscie to wielka 2-dniowa wyprawa z noclegiem…

3 polubienia

I jak się sir.Paul trzyma?

1 polubienie

A bardzo dobrze :slight_smile: chociaz jego koncert kilka lat temu bardziej mi sie podobal, ale to mogla byc kwestia towarzystwa z ktorym bylam :grin:

2 polubienia

A ja żałuję, że nie wybrałem sie na jego koncert w Warszawie na Narodowym kilka lat temu. Pluje sobie w brodę! :frowning:

Naprawde warto… moze jeszcze bedzie okazja. Niesamowita energia jak na jego wiek.
W pazdzierniku w Polsce beda tez 2 koncerty Nicka Cave’a, jego też zdecydowanie warto zobaczyć! Zastanawiam sie nawet czy nie dopasowac swojej wizyty w Polsce pod to, zeby moc zabrac rodzicow :slight_smile:

https://youtu.be/kf_zVzvYWuw?si=56jG462KPBNGsQ40

2 polubienia

Planuję się wybrać na Cave’a w Łodzi, a ostatnio byłam na Bajm z mamą emerytką. Dla siebie, to mój ukochany DM, też w Łodzi.
Żałuję, że przegapiłam Bjork w Krakowie
A czego bym sobie życzyła?
Radiohead
Wszyscy inni moi idole w większości nie żyją. Od tego największego i najważniejszego- Davida Bowie, po Amy Winehouse

2 polubienia

Super zagrali na 600leciu Łodzi

Cave’a widzialam jakieś 4 razy i chętnie wybralabym sie znowu :blush: Radiohead tez widzialam, ale nie jestem fanką, nie znam ich piosenek, wiec mi się nie podobalo :laughing:

1 polubienie