Na kim sie zawiodłeś?Zawiodłaś [żeby larum czasem nie było!]

Mniej przemysłu a więcej przyrody.Region jaki występuje w wielu krajach.Z tym mi się kojarzy.

To jacyś zbójcy Cię porwali i do Białorusi pewnie wywieźli :rofl:

1 polubienie

Masz Ty chyba rację, wszak Białoruś jest na B :thinking:

1 polubienie

Jakie to wtedy byłoby proste…

1 polubienie

W przypadku Litwy brak cywilizacji objawial sie:

• 95% domow na wsi drewniane, wiele powalonych i zostaeionych
  • drogi to jest zart, gorsze niz w Rumunii, masz pas asfaltu wylany przes srodek lasu, tak waski ze zmiesci sie naraz tylko 1 samochod wiec przy wymijaniu zjezdzasz czesciowo na zwir. Jak przejedzie ciezarowa to jedIesz w dymie
  • nadkola porysowane od zwiru
  • malo ludzi na ulicsch, w galeriach pustki
  • bardzo malo nowego budoenictwa i praiwe bez wiezowcow
  • zadne uslugi niebrzucaly minsie w oczy
  • slabo mowia po polsku, to taki polsko ruski

Chorwacja podobnie poza wsiami z drewna i drogami, a dodalbym jeszcze to ze piesi laza jak chca po ulicy a w rijece smierdzi szambem.

Warszawa zyje, rozwija sie, bombardowany jest sie przez uslugi i tlumy energicznych ludzi. Wszystko wielkie i nowe.

1 polubienie

Japonia, Korea Poudniowa, Chiny, Arabia Saudyjska i USA to jedne z najsłabiej rozwiniętych cywilizacyjnie krajów na świecie.

.tu nic nie dodam.
2 polubienia

Jesteś upierdliwie logiczny. :slightly_frowning_face:

1 polubienie

Nie nazwałbym tego tak.
Zdanie, które napisałem, jest zdaniem oznajmującym i jest jak najbardziej prawdziwe. Nie ma w nim krzty logiki. To, że pozostaje w sporym kontraście z argumentami przedstawionymi przez poprzednika, nie zwiększa w żaden sposób jego logicznej wymowy. Jest dokładnie odwrotnie.

Posługując się logiką poprzednika, należałoby uznać, że Warszawa mimo wielkich, nowych budynków, rozwiniętej infrastruktury, tłumów w galeriach handlowych i ogromu oferowanych usług, jest zacofana cywilizacyjnie, bo jej mieszkańcy słabo mówią po litewsku.

2 polubienia

w Chicago dobrze mówią po polsku podobno.

Masz rację, Ale tylko jedna dzielnica Chicago jest doskonale rozwinięta cywilizacyjnie. Jackowo.

image

.aczkolwiek ostatnio podupadła.

2 polubienia

No wlasnie cos czytałam, ze Jackowo znika, czesciowo sie latynizujac, a czesciowo zamieniajac w czarne getto

No chyba jednak,powinnas tego oczekiwać.Zle…Być na to przygotowana.

1 polubienie

Zawiodłam się na wirtualnym świecie .
Fakt-jest dostępny ,ale ilość bzdur jakie można tu znaleźć coraz bardziej mnie denerwuje.
Każdy może podszyć się pod moją osobę i wmawiać ludziom ,że jest mną .
TO IRYTUJĄCE!

2 polubienia

Nie da sie ukryć ze to jedne z bardziej uciążliwych okoliczności.
Ilość bredni i porażającej głupoty,trzyma mnie na bardzo daleki dystans od netu i yt.No chyba ze mam ochotę na Kabaret Dudek lub wyszukuje jakieś materiały na forum classic rock :smiling_face:

1 polubienie