Jak się nazywa ruski troll? Kremlin. Nie karmić po północy.
Putin musi odejść do piekła. Będę czekał
Kocioł gazowy czy na ropę?
Na chrust. Resztę sankcje zabrały
Piekło nie tylko nie objete sankcjami, ale i na dofinansowanie się załapie.
Ale Putin nie jest objęty piekłem. Nie jest katolikiem a nie wiem czy w kościele prawosławnym wierzą w piekło.
Wierzą. Tak jak i w katolickim.
A ja tam bym go do czyścca wysłał. Tkwić wieczność w zawieszeniu jest gorsze od piekła. Zresztą w piekle za dobre towarzystwo by miał.
Wierzą w piekło i nawet potrafia jak widac po raz kolejny zrobic podrobke na ziemi.
A prawdziwi prawoslawni mają trochę inne podejscie - wydaje sie, ze blizsze naszemu czyscowi (bezterminowo) i otchlani niz wiecznym mękom. Może dlatego falszywi,dużo się modląc na pokaz, liczą na kredyt chroniący przed wiecznoscia?
Diably pomyslowe i ida z postępem technologicznym.
Choc przyznac trzeba, ze taki Bosch juz pod koniec XV wieku im niezłą ściągę dal
Na chrust. Drożyzna panie
Zamiast Putina przypiekać wyślij go do zbierania chrustu. To ciężka praca.
Będzie grillowany. Specjalnie zaprosiłem na te imprezę poległych z azowstalu. Niech się zabawią chłopaki. Potem mogą wracać do nieba.
To aniołki też nie są. Mam znajomego któremu się ktoś do auta wpieprzył. No wyobraź sobie że go złapał i obił. Zgadnij kto dostał jaki wyrok. Złodziej rok w zawieszeniu. Pokrzywdzony 3 lata bezwzględnego.
W latach 90 jeden mój znajomy złodzieja w swym domu złapał i w szarpaninie złamał mu rękę. Też dostał wyrok.
Mnie uczyli w wojsku. Jak ktoś przez płot przechodzi strzelaj najpierw w łeb później ostrzegawczy. Martwy cię nie oskarży