Miłosierdzie jest w cenie.
Nie no…Fascynująca jest dzisiejsza sobota na tym"forum"
jak sobie wszyscy przypomna, ze jutro koniec dluuugiego weekendu?
Cały dzien byłem w sasiednim miasteczku.Im mniej internetu tym lepiej…
Ale że taką kiszkę zastanę to sie nie spodziewałem…
Opanowujemy stres przed jutrzejszym przedponiedziałkowym napadem paniki…
Eutanazja z zaskoczenia
Zaczynam lubić Twoje komentarze Juz drugi raz mnie dzisiaj ubawiłaś…
Ja tylko piszę prawdę Jak ktoś się drze bez opamiętania, porusza w różnych kierunkach nieustająco wygłupiając się nieustannie i tego kogoś jest iluś to mam ochotę mordować a nie mogę. I jeszcze jest upewniany w słuszności swojego zachowania dzień w dzień, ale zasady socjalizacji są mu raczej obce.
Słucham o flow w pracy i tak się zastanawiam co gorsze: brak flow czy jego istnienie. Obydwa stany pożerają w efekcie czas, który powinien być poza pracą.
Ale…Kto sie drze i gdzie???
Nie wiem o co lub kogo chodzi ale mam podobny stosunek do wygłupów.
Drą się w pracy. Czy nie można rozmawiać normalnie we 2-3osoby, tylko przekrzykując się? Kultura w tym kraju nie istnieje… Ale ja jestem skrzywiona, bo mnie nawet denerwuje, jak ktoś mi w słowo wchodzi. Idę spać, ostatni spokojny sen przed szewskim poniedziałkiem.
Ja pracuje z Irlandczykiem z wielodzietnej rodziny.To jest hałas który by Cie wykończył,wierz mi…
Na szczęscie nie ma u mnie nikogo"od wygłupów"
Ludzie są po prostu niewychowani. Mógłbyś go częstować czymś, żeby zająć mu paszczę …ale jak lubi gadać to opluje jedzeniem.
Nie opluje Obowiązuje nas social distancing.A to ok. 3m.
W dodatku mam wrażenie, że jest masa lawirantów, którzy bez wysiłku chca wiedzieć np.“Jakich nawyków należy nauczyć dzieci, by potrafiły osiągnąć zamierzone cele? Chodzi mi o higienę psychiczną, uczenie systematyczności i zaszczepianie pasji”… kultura ślizgania się i cwaniactwa Ludzie zamiast sami włożyć wysiłek w coś, to by chcieli na krzywy ryj informacje uzyskać…W życiu bym takiego pytania nie zadała.
Ty też odpoczywaj.
I krówki mordoklejki mu daj. Albo dosyp laxigenu do kawy. Dobranoc
Kurde ale Cie nosi…
Spoko,lubimy sie i rozumiemy.Ale ten hałas bywa nie do zniesienia,szczególnie po północy…Mimo iz bywam nocnym markiem…
Rany,gdzie Ty pracujesz??? Co to za lawiranci?
Stare mięso jest szkodliwe, masa żył i ścięgien, grozi zatruciem,
Kiedyś trafiłem na mem, na którym było napisane, że jeśli dziki było trzeba odstrzelić z powodu choroby zakaźnej, to analogicznie powinno się postąpić z zakażonymi koronawirusem ludźmi.