babcie po 40ce…jak mówił pewien znany mi pan. Sam zachwalał swoje podboje erotyczno-miłosne, ale koleżanka z pracy twierdziła, że on z kotem tylko siedzi po pracy.
Konkurencja:
Ładne kolory ciuszków ma babcia.
Moda na te kolory trwa od dawna:
usunięty z powodu sympatii tego co na niebiesko śpiewał z panią co na żółto
Stale oglądam się na ulicy będac, za paniami, ale za cholerę nie pamiętam, dlaczego… ???
Ten Albano to ruskich kocha.Ale każdy ma jakieś drobne wady
On jeszcze żyje ???
Niedawno żył… jeszcze jako tako
A to łobuz
Chyba tak.Co prwda osobiście mi o swoich poglądach nie powiedział ale w radiu o nim gadali to chyba by nie kłamali…
To prawda. Wspomniany jest na ukraińskiej czarnej liście za swoje sympatie dla psa na kremlu.
Kolego, proszę nie obrażać zwierząt. Swołocz, eto swołocz, job jewo mat*…
Ale gdzie tam!!!
Fakt ze nie wszystko się pamięta…To wykluczone.
Ale ja akurat,na braki w pamięci,narzekać nie mogę a weryfikuje mnie ostatnio,“banda” rówieśników
17.03 kolejne spotkanie.
Dobre pokolenie!
Śmierć rzadko przeszkadza choć zasrany covid swoje zrobił…Gorszy jak zwykle, jest rak…
17.03 będę pił z gościem którego potem juz raczej nie zobaczę…Nie wiem czy jestem gotowy…
Moja kamera w czapie,cały czas pracuje!
Z klasy w podstawówce,ode"jszło" jeno 6 osób.I tak więcej niż przez całe liceum…
Pijemy?
Pijemy!!!
Niedawno, bo rok temu przypadkowo spotkałem koleżankę z podstawówki. Powiedziała mi, że z tych, z którymi chodziłem w 8 klasie, daje znak życia 9 osób + doszedłem ja. Na 33 osoby, na pewno zmarło 20. O 3 osobach nic nie wiadomo.