Na obiad 9 pazdziernika?

Jak na niebiesko przy niedzieli?

1 polubienie

To wioska Smerfów chyba jednak nie jest dla dzieci :upside_down_face:

1 polubienie

Jeśli 9 października, to warto wspomnieć o Ini Kamoze - jamajskim wykonawcy reggae, obchodzącym dzisiaj urodziny. Wprawdzie nie jest on w mojej pierwszej dziesiątce reggae’owych artystów, ale posłuchać (i popatrzeć) można. Tutaj w stylu dancehall reggae:

Imi Kamoze - Here comes the hotstepper

3 polubienia

@benasek Here comes … to jeden z moich ulubionych kawałków “regałowych”, głównie przez linię gitary basowej, do której mam słabość. :wink:

1 polubienie

nawet mi sie to o uszy obilo, choc specjalnie sie tym typem muzyki nie interesuje. jak zagraja to chetnie poslucham lub pokicam w rytm :wink:

1 polubienie

Bo to jeden z jego większych sukcesów, od czasu do czasu grany w komercyjnych stacjach.

1 polubienie

ja tzw. komercyjnych stacji raczej nie slucham (chyba, ze w barze lub u fryzjera :wink: )
ot tak sobie wybieram jakis gatunek muzyczny na dany dzien, albo cos z domowej plytoteki i sobie pogrywa…

1 polubienie

To witaj w klubie KOKS (Klub Olewających Komercyjne Stacje) KOKS to klub elitarny, ale składek w pierwszym roku nie pobieramy :stuck_out_tongue_closed_eyes::boom:

1 polubienie

Nie rozumiem tego żartu=dlaczego Smerfetka potrzebuje wody???
I co ma jej odwodnienie do rozmów “dwóch księżniczek” ?
Pytamy zmienia się w czarną magię…?
/A może niebieską?/

Bo Smerfetka szła przez pustynię i tam na tej pustyni nie było wody :slightly_smiling_face:

A może miała kaca po imprezie…? :wink:

Ona biedna mieszka w wiosce ze 100 smerfami :stuck_out_tongue_winking_eye:
Więc na co skarżą sie pozostale?

Raczej uciekała…:wink: