Myślę ze Jarosław Kaczyński nie jest zły. większość psychopatów chciała dobra swoich ofiar. I Jarek chce dobra Polski. On myśli że działa dla dobra nas
Nie. On działa dla dobra siebie. Chce niczym nie ograniczonej absolutnej władzy, nie kontrolowanej przez nikogo. Ludzie dla niego się nie liczą. Polska tym bardziej. Wyciera sobie tylko nią swoją mordę zdradziecka.
Takich wariatów jest więcej. Co będziemy daleko szukać.
Na tym portalu także jeden każdego dnia truje i truje, chce tylko dla nas dobra i tylko należy się cieszyć, że jego jedyną “władzą” jest bezsensowne stukanie w klawisze …
Jak to dobrze, że moderacja jeszcze nie zgłupiała od tego jego pier…lenia …
Dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane
Ja nie wiem czy on psychopata czy psychiczny?
Uporem w kwestii wyborow zdaje sie wskazywac no to pierwsze. Niestety.
A zaden psychopata nie zrobi niczego dla innych. To sie z definicji wyklucza.
Moderacja jak ma dosc to wie jak wyciszyc
Ale moze on jak twierdzi kolega Diabelek ma po prostu zle dobrane leki, albo fatalnego dilera?
Nie zgadzam sie.Dla dobra kogokolwiek nie mowi sie,“wy stoicie tam gdzie stalo ZOMO"albo"Zamordowaliscie go!Kanalie…”
Poza tym…Ci dyktatorzy i zbrodniarze a komunistyczni przede wszystkim,zainteresowani byli WŁADZĄ.Swoja bezwzgledna dyktaturą za ktora kryja sie slowa bodaj Robespierre’a,“mozna zabic 99 niewinnych ale najwazniejsze by ten jeden winny nie zwiał”.Inna sprawa ze w XX wieku reszta to juz wlasciwie pilni uczniowie burdy francuskiej ktorej zalozenia oraz ich realizacje,wyniesli na wyżyny zbrodniczej skutecznosci.
Oczywiscie sa roznice np. miedzy ludozercą Bokasą,Pol Potem przy ktorym wiekszosc to pluszowe misie,Stalinem a obłąkanym Castro…Ale nigdzie nie pasuje mi"dla dobra narodu"
Św. Mateusz napisał w ewangelii: Poznacie ich po ich owocach. Inni to samo wyrażają słowami: Po czynach ich poznacie.
Więc nieważne czy on jest dobry czy zły, czy ma dobre zamiary czy na odwrót. Efektem jego panowania w Polsce jest zło. Taki jest owoc jego prezesowania. Takiej Polski chce Jarek i takie zło już w kraju sie panoszy.
A propo psychopatów wątpię żeby Joseph Mengele czy Kuba Rozpruwacz chcieli dobra kogokolwiek Wątpię że prezes chce czyjegoś dobra Bo dla nich to oni są najważniejsi i to czego chcą a osiągają to nie raz w myśl zasady “po trupach do celu” tych dosłownych i tych w przenośni
Mówisz o władcy świata?
Tak jak pan na włościach chciał dobra dla swoich wasali.
Ale w sumie masz rację. Hitler też chciał dla Niemców “Lebensraum”, a Stalin “Sprawiedliwości społecznej”…
wiesz ja dla tego moje dobra przelałem na międzynarodowe konto.
Raczej o błaźnie … Tak go, z przykrością muszę przyznać postrzegam.
Jesli to blazen to raczej z cyklu Laleczka Chucky
o tej zawierusze trochę się naczytałem. Ponoc “połowa” nazwisk z łuku triumfalnego mogła by być wymazana a gdyby to było w dzisiejszych czasach to i Trybunał z Hagi miałby" trochę" roboty.
Ha,ha…Dobre!
Zgadzam sie oczywiscie.I poczytaj o wojnach wandejskich,jesli tego jeszcze nie zrobiłeś.I nie pokazuj dzieciom ani kobietom.Rozmaite sa ludzkie konstrukcje i nie zawsze potem mozna spac spokojnie…
@collins02 A mnie takie myśli prześladują, że “burdy wszelakie” to męskie pomysły…
W sumie,tak bylo…
Kobiery wola trucizne i intrygi?