Na upalny dzień 23 lipca?

9 polubień

No jasne, że wszystkiemu winne są kobiety. Gdyby ich nie było na tym świecie, to żyłyby tu same aniołki. A jak świetnie by sobie bez kobiet te aniołki radziły… Ho ho ho… tylko podziwiać należałoby. :innocent:

7 polubień

Sama prawda.

1 polubienie

:stuck_out_tongue_winking_eye:

7 polubień

Z upałami trzeba ostrożnie …

uapł

8 polubień

Ja to jakiś nietypowy jestem, bo nie zdarzyło mi się pić przez kobietę. A tylko dla zdrowotności, humoru i ze szczerej chęci… :innocent:

3 polubienia

dlatego nie masz szans na zostanie alkoholikiem :rofl: :rofl: :rofl:

2 polubienia

Zabrać tobołki i iść przed siebie
Dziś Dzień Włóczykija.

4 polubienia

A to jest tak - z kobietą żle, i bez kobiety jest żle. Więc wiem że nic nie wiem :thinking::worried::stuck_out_tongue_winking_eye:, no jak tu nie pić !, Problem trzeba szybko rozwiązać !, To u góry to nie moje problemy - jest to dobrze, jak jej nie ma to też dobrze

2 polubienia

Mi się zdarzało pić za kobietę - uniknęła psychicznego zgonu, tu bywało różnie - znajome, sąsiadki, koleżanki żony

1 polubienie

A ja miałem taką sąsiadkę, co niejednego chłopa przepiła.

1 polubienie

tez mialam taka znajoma, ale niestety jakos watroba za glowa nie nadazala? RIP.

1 polubienie

Taa w wojsku chłopakom zebrało się na amory, to pośli sobie nad rzekę / kanał w Grudziądzu, na / po dziewczyny - dwie stale donosiły alkochol, i kolejne 3 + 4 chłopaków kawalerów się nim raczyły. Dziewczyny się zamieniały - każda chciała alkocholu, a chłopaki żołdu nie żałowali. Jak mówili pij pij będziesz łatwiejsza, w obiegu były musztardówki, polewanie było na zmiany i dziewczyny oszukiwały. Ja pechowa wierna dupa - miesiąc po ślubie sypałem kawały. I szok - chłopaki rozebrane do gaci z mundurów - te pijane kobiety mundury zaniosły do jednostki, złożyły meldunek że żołnierze leżą pijani nad rzeką. Moment i żandarmeria ich przywiozła. Naliczyłem 8 butelek, z tego wypiłem 4 kolejki i się pożegnałem marszem do jednostki, oni pili dalej i czekali kiedy kobiety padną, 3 kobiety przy kości w praktyce z małym upojeniem / panowały nad sytuacją, chłopy poległy. Solidarnie zarobiliśmy 2 miesiące kar - 0 korespondencji, zakaz opuszczania koszar, wszelkie prace poza kolejnośćią, glancowanie kibelków szczoteczką do zębów itd. Moja była żona po 2 kieliszkach na stole robiła taniec brzucha itd - była tańsza w piciu, choć w finansach nie bardzo

1 polubienie

Usmażone bez oleju, musiało boleć

2 polubienia

“(…)była tańsza w piciu choć w finansach nie bardzo”

Padłam :joy::joy::joy: