KLIK
Ja oczywiście skromnie komplecik.
10|12 Wzrokowcem jestem w innej dziedzinie.
Skromne 12/12
Ostatnio na hiszpanskim Discovery leci taki serialik z widoczkami z satelitow i to ulatwia odbior tego typu zdjec.
Jezus na logike, podobnie jak plac pasowal tylko do jednej opcji.
11/12
Źle - zespół pałacowy, reszta już bez problemu.
Słabo 7 na pewniaka / 12
Nie było trudno ale kurde gdzie ten kubek gorącej czekolady? Tylko smaku sobie narobiłem. Na wycieczkę już macham ręką bo covid.
A Twój wpis drogi @Bingola “Ja oczywiście skromnie komplecik.” to czysty oksymoron.
Nie wiedziałem że ten Chrystus jest już światowej sławy pomnikiem.
Ja tez nie
Ale ponoc czlowiek uczy sie cale zycie
Ale jest jak do tej pory najwyzszym tego rodzaju “pomnikiem” na swiecie (sama statua)
Aż dziwne, dziewięć!
Jest dość znanym, ale nie najwyższym. Słyszałem od okolicznych mieszkańców, że wkrótce ma się to zmienić. Chrystusowi sandały będą zakładane.
Gdzies, bodaj w Boliwii jest o metr wyzszy, ale sama figura ma tylko 15 metrow.
Sandalow nie beda zakladac naszemu, zalozy sie anteny 5G i do ksiegi rekrodow wpisza.
Jest konkurencja - damska.
W hiszpanskiej Galicji jest statuua Matki Boskiej. Liczy 15 m plus skala, na ktorej stoi.
Niedaleko miejscowosci Baiona. Ma nawet specjalny tarasik widokowy w rece. Ale brak windy niestety. Trzeba po schodach.
To raczej takie greckie koturny by musialy byc?
W greckich koturnach Chrystusowi po wodzie ciężko będzie chodzić. W sandałach jakoś jeszcze sobie poradzi.
Podeszwy ze styropianu…
Z ruchomymi płetwami…
12/12 a calość znacznie latwiejsza niz to sie wydawalo.Zdaje sie juz wszyscy sie wypowiedzieli wiec przyznam sie ze Świebodzin poznalem po…pustkach dookoła