Na WP widnieje taka oto zapowiedź występów naszych sportowców na zimowych IO

Cóż to jest za dyscyplina spotów zimowych na tym zdjęciu? :thinking:
Interpretacja dowolna …

Startują Polacy

2 polubienia

Zawodnik/ zawodniczka narty z lyzwami pomylili?
A w ogole to Polacy dziwny narod. Zamiast sie cieszyc, ze w ogole nasi stratuja to grymasza, ze medali nie ma.
Trzeba bylo Suskiego w mennicy zatrudnic, a Kurski juz by jakas olipiade marzen a Zakopanem zorganizowal.

1 polubienie

Przed startem wszyscy deklarują, że najważniejszy jest sam udział.

To jest nawiązanie do slalomu specjalnego.Obaj Polacy wylecieli z trasy ale jeden z nich byl w “30"i mial szanse na dobry wynik.
W specjalnym to sie zdarza częściej niż w czymkolwiek innym.Niemniej wygląda na to że autor zaszalał i nawiązał pomysłowo do naszych"katastrof” :upside_down_face:

2 polubienia

Na tych portalach to w kwestii tzw. " zdjec ilustracyjnych" to niewiele zdziwi.

1 polubienie

Wiem co wydarzyło się w slalomie. Niemniej tekst na grafice i samo zdjęcie przedstawiają niezbyt fajny wizerunek naszych spotów zimowych.

Dlatego napisalem ze to trafione.
Szkoda tylko ze znowu swe mordy podnoszą te mendy które tylko czekają na kazde potkniecie aby wyć o "pieniądzach podatników"wyrzuconych w błoto.
Taki wioskowy filozof tylko na to czeka aby oskarżyć kogoś o swoją nędzę.
Jestem dosyć aktywny na stronach sportowych wp.i wiem co tam sie wypisuje.
Ale tutaj to wydaje sie calkiem pomysłowe.Złośliwe ale niestety,trafione.

2 polubienia

Masz zdrowie z tym że sportem na wp.
Ja czasem mam nadzieje, ze tam cos sensownie skomentuja, ale szybko schodze na ziemię. Swiadomie tam utrzymuja poziom poniżej mułu i wodorostow?

1 polubienie

Tam,jak wszedzie wokół konkretnego tematu,uformowala sie grupa w miare sensownych ludzi.Niestety tłum idiotów jest znacznie liczniejszy…Wystarczy potkniecie i od razu mendy wyłażą jak glisty po deszczu…

2 polubienia

Glisty a raczej dżdżownice pozyteczne, a ci czepialscy niekoniecznie.

To wypierdalacz biegowy

To raczej wygląda jak konkurencja o nazwie “Powrót z imprezy” :grin:

a ja sie przez chwile zastanawiaam skad on wzieli moje archiwalne zdjecie jak usilowalam na nartach jezdzic?

1 polubienie

Napisane jest: Nie znasz dnia, ani godziny …
… ale zaraz, zaraz … czwartek, 17.02.2022, 14:37 :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Akrobacje na nartach

1 polubienie

Bardziej narciarską yogę to przypomina. :wink: