Naga prawda?

Czy spikerki i dziennikarki telewizyjne umieją się same uczesać i umalować? Bo czym dłużej trwa ta zaraza C-19, tym większe mam wątpliwości. Niedługo chyba na radio trzeba się będzie przerzucić, bo nie da się oglądać… :wink:

3 polubienia

akurat fryzjer i kosmetyczka zostaly tu uznane jako branze kluczowe do przezycia - zreszta od zawsze byl zwyczaj umawiania sie na konkretna godzine - wiec ci co odwazniejsi zaklady mieli otwarte z zachowaniem srodkow ostroznosci. charakteryzatorzy w TV tez chyba nie dostali wolnego, bo niewiele sie zmienilo. nawet w programach typu rozowy pomponik gdzie zwykle bywa duzo ludzi na planie tylko troche porozstawiali fotele (niby ta odleglosc), ale bez maseczek wystepuja.

2 polubienia

U nas nie jest to “essential service”. Wielu komentatorów nadaje z domu. Dopiero teraz widać, w szczególności przy wysokiej rozdzielczości telewizorze, nagą prawdę :wink:

2 polubienia

Jakieś 2 tygodnie temu trafiłam na prognozę pogody, prowadziła ją D.Gardias z własnego domu.
Tak się na nią zapatrzyłam, że nie usłyszałam jaka będzie pogoda :grin:
Cudna babka.

1 polubienie

Rzeczywiście bardzo ladna!

1 polubienie

Jednego dziennikarza z TVN24 pudruje córka.
Prawda jest taka że te kobietki ładne są tylko jak ktoś je obrobi. Naga prawda odsłania normalność.

1 polubienie