Nagroda Nobla dla koronowirusa?

Wyczytałem na JoeMonsterze:
“Koronawirus zaburzył łańcuch dostaw coca-coli, drastycznie zmniejszył emisję CO2 w związku z odwołanymi lotami i sprawił, że ludzie zaczęli myć ręce. Jak tak dalej pójdzie to ten wirus więcej osób uratuje niż zabije.”

:grin: :crazy_face:

11 polubień

Wlasnie sie zastanawialam jak czuje sie Greta?
Bo zdaje sie wirus ja detronizowal. Niektorzy rodza sie w czepku, a ten w koronie :smile:

6 polubień

A u mnie wczoraj pojawila sie w kuchniach i ubikacjach,12 punktowa,ilustrowana instrukcja mycia rąk :innocent: :upside_down_face:

6 polubień

Hihi dzięki temu w koronie higiena w narodzie się poprawi.

4 polubienia

W Germanii takie instrukcje wiszą od zawsze :grin:

1 polubienie

A juz myślałem ze to cecha imperium :wink:
A są u was szkolenia na temat uzywania drabiny?

Tu szkolenia są ze wszystkiego :grin:

3 polubienia

???
No to nie wiem czy mam czuć ulge czy zlapac sie za głowe…Jak powiem ze w kazdym zakladzie pracy na scianie wisi ilustrowana instrukcja podnoszenia paczki z podlogi,to nie zrobi to na Tobie wrazenia :grinning:
I jak tu sie potem dziwic ze ci ludzie bywają zwyczajnie głupi na poziomie 7 latków…

Na drabinie jest obrazkowa instrukcja użytkowania :grin:
Jednym z punktów jest sprawdzenie aktualnych badań technicznych drabiny, bez nich nie wolno jej używać :upside_down_face:

3 polubienia

W biurobaraku mamy TUV nawet na ekspresie do kawy :joy:

3 polubienia

@666
@collins02
Potwierdzam!
Niektore zakazy i nakazy to nawet na kabaret sie nadaja i tam tez czasem laduja

4 polubienia

i jak zareagowali? :joy:

1 polubienie

moze wez jedna do domu? tego angielskiego.

2 polubienia

Ha! I to jest słuszna koncepcja :wink:

3 polubienia

Wczoraj mialem wolne a dzisiaj nikogo nie bylo…Ale znajac Anglików,pewnie w ogóle nie zareagowali.Bo cóz to jest w prownaniu z fascynujacymi dyskusjami o pogodzie lub o pilce noznej? :smiley:

4 polubienia

no tak… z Hiszpanami o pogodzie to nie pogadasz, ale o jedzeniu dla odmiany…
a nie wiem, co powywieszali na dole, dzis bylam z kijkami (bohatersko od tygodnia laze na czterech zamiast dwoch nogach :wink: ) po wydmach i potem powrot wyznaczonym pasem wdluz drogi - pustki, wszyscy na deptaku. jutro i tak musze po chleb i przy okazji zobacze czy cos wywiesili na przystankach i w knajpach.

2 polubienia

Jak w sumie niewiele trzeba by świat zaczął świrować a jego fundamenty (w tym ekonomia) drżeć w posadach.

5 polubień

Podobnie jak było za komuny, gdy wprowadzono kartki na mydło. Okazało się, ze jego sprzedaż wzrosła, bo ludzie kupowali aby sie kartki nie zmarnowały :slight_smile:

6 polubień

Też tak uważam od jakiegoś już czasu. Skoro pokojowy Nobel należy się za sadzenie drzew w Afryce, to tym bardziej za dokonania koronawirusa.

1 polubienie

“Nobel” murowany! Tylko ciekawe, kto będzie odbierał… :sweat_smile:

1 polubienie