Jakie znacie najmniej pasujące reklamy do społeczeństw i terenów geograficznych, na których są wyświetlane? Bo fachury z koncernu Coca-Cola chyba postanowili trafić kulą w płot puszczając w Polsce poniższe…???
Kretyństwo.
Nigdy nie bralem pod uwage motywu geograficznego…Nie cierpie ponad polowy reklam z jakimi sie w zyciu spotkalem wiec chyba nie tak predko odpowiem…
Bełkot obliczony na z góry ustaloną minute.Plus napychanie ilu tylko sie da,czarnych.Teraz taki trynd, panie.Floyd nam to załatwił.
Poza tym…Ja cole pije moze 10 razy w roku.Widocznie czarni pija czesciej,nie mnie to oceniać…
Ale reklamowac liquid za pomoca jedynie slusznej rasy,z dodatkiem sepleniacego dupka przy mikrofonie…Ja tam sie ciesze.Niech dalej piluja gałezie na ktorych siedzą
Do mnie bardzo mało reklam przemawia, wiékszośc bez sensu, ładu psychicznego i składu myślowego. Ogłupiające farmaceutyki, podpaski, na żołądki itd, albo media markty - musisz to mieć, ty Marian a wiesz ?? babka jak po kilku orgazmach / blee. W takich chwilach umiem się wewnętrznie zablokować i myśleć o innych rzeczach
E, ja lubię niektóre reklamy za humor, a nawet jeżeli jest bardzo fajna, to i produkt potrafię kupić.
Z polskich bardzo mi się podobają reklamy Żabki, gdybym żył w Polsce, to bym tam na pewno co jakiś czas kupował
Na przykład ta poniżej. Żona twierdzi, że żaden facet nie zrozumie, a kobiety bez problemu
Dobre - mały i wielki, co ten, no tego itd. psycholog potrzebny
o q…
musialabym dlugo myslec nastepnym prezydentem USA bedzie murzynka tleniona ja blond w rozowej garsonce