Tak. Zawodnicy Bayernu znakomicie grają pod Roberta, a on pod nich.
Żeby tak w naszej reprezentacji.
Tak. Zawodnicy Bayernu znakomicie grają pod Roberta, a on pod nich.
Żeby tak w naszej reprezentacji.
To jest wlasciwie wykluczone.Bale w Walii tez tak nie ma,Messi juz wiele razy zawodzil w Argentynie…
Kadra gra raz na jakis czas i jeszcze sie sklady zmieniaja.Klub gra dzisiaj praktycznie bez przerwy wiec musi istniec spora roznica.
Ta Liga Europy powinna trochę zgrać naszą kadrę.
No niby tak…Teoretycznie.Ale te rozgrywki nie maja wiekszego prestizu,choc akurat nam powinno sie chciec!
Wszystko przez to ze za duzo tego…Pilka przestala byc swietem a czesto staje sie rutyna.Jak"obiad rodzinny"
Za dużo tego. Siatkówka, to ewidentny przykład.
Ale teraz, akurat LE się przydaje,
Ta Arminia to zaplecze niemieckiej ligi. Ale, jak patrzę na ich grę, to w polskiej ekstraklasie byliby w czołówce.
4:1 Tak się kończy granie w lolo. Bayern popełnił błąd w ataku i poszła skuteczna kontra.
W Bielefeld gral kiedys Artur Wichniarek z Lecha:).Ale wtedy Arminia byla wyzej notowana.
Takl Wichniarek dobry był.
I wlasnie teraz przerzucam sie na Lecha bo zaczynaja w Baialymstoku.Szkoda ze nie ma z nami kolegi co zmienial nicki co tysiac wpisow…
A teraz Bayern przystopował. Grają w dziada. Pewnie celowo. Panują całkowicie nad sytuacją.
Czyli mecz ma sie ku koncowi.Chyba ze znowu jakies bajeczne podanie…
Jeszcze ponad 15 min. Nie wygląda, żeby coś się zmieniło. Ale wykluczyć niczego nie wolno.
A w Bialymstoku,po 9 minutach juz 1:1!
Ostro zaczeli…Szkoda tej glupiej bramki na dzien dobry…
Informuj mnie na bieżąco
w Monachium się nic nie zmieni chyba, jeszcze 7 minut.
1:0…Nie ma bramki bo var wykazal ze Kaminski byl na spalonym…Wrrrrrr
Lewy zszedł.
I niech on lepiej za duzo nie szaleje bo sie skonczy faktycznie powazniejsza kontuzja!Zagral swoje,mecz wygrany,sluszna decyzja trenera.
Ja bym go zdjął po drugiej jego bramce.
A w Bialymstoku,zapowiada sie ciezka przeprawa…Zawsze boje sie meczy po dluzszej przerwie,chocby trener nie wiem co gadal
A mecz Bayernu skończony, Nic się nie zmieniło. 2 bramki Lewy, 2 Muller.