Najmniej kaloryczne posilki?

jakie sa najmniej kaloryczne posilki?
nie musza byc dobre, byle mialy jak najmniej kalorii
jem juz owsianki na wodzie itp
wytrzymam wszystko
dawajcie pomysly
i wiem niszcze sobie zycie nie musicie mi tego mowic

Najmniej kalorycznym posiłkiem (kazdym) jest polowa tego co zamierzasz zjeść.

2 polubienia

a co chcesz osiągnąć? i czemu tak.
obczaj dietę Ewy Dąbrowskiej

schudnac

https://kalkulatorkalorii.net/tabela-kalorii

Jeszcze jedna nawiedzona weganka?

Moja cioteczna babka mówiła - w Oświęcimiu grubych nie bylo, jadła wszystko, ale w niewielkich ilosciach.
I do późnej starosci dużo się ruszała.

3 polubienia

mozesz nie tylko zmniejszać kcal ale tez zwiekszac zuzycie kcal przez wysilek fizyczny

1 polubienie

co znaczy to?
cóż dobrego w Oświęcimiu było? i co ma to do normalnego życia, że Niemcy zagładzali tam ludzi w wyniku czego nawet grubas stawałsię chudym?

1 polubienie

Oj cos z Twoim wisielczym poczuciem humoru cieniutko kolego?

1 polubienie

Przede wszystkim staraj się unikać pijania słodkich napojów.

E tam, cukier krzepi :wink:
Przede wszystkim to czy kolezanka @anusial nam w anoreksję nie wpada?
Wszyscy doradzaja jak schudnąć, a może by zapytac, skad ten pomysl i obsesyjne myslenie o zostaniu szkieletem?

1 polubienie

Golonka z piwem, a na deser dwie porcje leguminy.

3 polubienia

Jabłka, lody na bazie mrożonych truskawek, gotowane warzywa: brokuły,kalafior, papryka. Mleko 0 procent. Najlepiej sobie kupić erytrytol - lub inne słodziwo. Jogurty bez cukru, sosy 0%. Dużo tego jest… Najlepiej jednak pójść do dietetyka i ustalić sensowny plan posiłków.

https://www.guiltfree.pl/pl/syropy-zero-kcal/7089-allnutrition-sos-vanilla-sos-zero-waniliowy-5902837733098.html - tu masz wszystkie sosy zero procent - dzięki nim posiłki smakują lepiej - jeśli już tak bardzo chcesz tak kiepsko jeść kup chociaż zestaw witamin i bierz cały cZas - bo długo nie pociągniesz. Witamina D podkręca metabolizm - kup dawkę 4000 i bierz codziennie.

Zieleń

Myslisz, że od patrzenia na zielone szybciej się chudnie niz np. czarne?

1 polubienie

@Devil Dlatego trzeba dobrze zarabiać. Jest na moim osiedlu luksusowy dom dla staruszków. Osobne pokoje, opieka lekarska i pielęgniarska 24 h, różne zajęcia, człowiek od kultury, który dba żeby były różne wydarzenia kulturalne. Możesz mieć rodzinę i potem tylko stanowić dla kogoś problem - nie każdy ma siły fizyczne, psychiczne i finansowe żeby się starszą osobą opiekować…

W Holandii w każdym bloku jest kilka mieszkań dla +70 i dla studentów, na bardzo preferencyjnych warunkach. I mnie już przynależy to, gdybym wystąpił, otrzymał bym w ciągu tygodni takie mieszkanie.