Niestety w niemieckich mediach prognozuja nie najlepiej
Doloze link do informacji:
Bo w Holandii coraz wiecej Polakow jak mi wiadomo
Nie. Od kilku kat mniej, więcej tyle samo.
Każde 10% to ok. 3 mln wyborców.
Już wiadomo iż wynik z poprzednich wyborów będzie pobity o około 7%, może nawet 10%.
To 2-3 mln obywateli.
Do tego te kilkaset tysięcy za granicą którzy naprawdę dużo czasu i starań muszą poswięcić by zagłosować. Czyli zależy im na wyniku.
Tylko nie zagladajcie do wiadomosci niemieckich, bo tam zieje pesymizmem
Zgoda ale na godzine 17,z danych wynika ze ponad 17 mln. SIEDEMNAŚCIE MILIONÓW,siedzi w domu.
To chyba dobrze
Jak dla kogo
Dlaczego nie można głosować przez internet? (oczywiście od 18lat) znając zycie wyniki były by dużo inne… Lepsze dla Polski
No zajrzałem z ciekawości…
Piszą to co wiadome. Bez podawania procentów. Wiadomo jaka partia będzie miałą najwięcej głosów. Ale to nie walka o pierwsze miejsce w wyborach ale o możliwość samodzielnego rządzenia…
Dodaj głosowanie ze smartfona…
W sumie kto ma profil zaufany mógłby oddać tak głos. Ja przeciwskazań nie widzę.
Tylko że to zwiększyłoby frekwencję tych najmłodszych. A oni mają raczej poglądy źle widziane przez miłościwie nam obecnie panujacych (Ty jesteś wyjątkiem).
Czyli nie tylko ja zauważyłem ten błąd. Były widzocznie telefony i poprawili grafikę.
A widać jestem lotny bo i tak zrozumialem o co w niej (tej błędnej) chodziło…
Zajrzałem. Faktycznie, masz rację. Ale są też wypowiedzi przeciwne. Tylko, że mniej.
Jak coś , u mnie do 17-tej równo 47 %
Zaraz zaraz ja nie mam prywatnych poglądów zgodnych z aktualnie rządzącymi
Nie mówiłem? Już 61 procent
Bo żelaznych zwolenników pis przybyło. I lewicy. PO bez zmian.