Największy sukces ostatnich 4 lat?

Niestety w niemieckich mediach prognozuja nie najlepiej

Doloze link do informacji:

KLIK

Bo w Holandii coraz wiecej Polakow jak mi wiadomo

Nie. Od kilku kat mniej, więcej tyle samo.

1 polubienie

Każde 10% to ok. 3 mln wyborców.
Już wiadomo iż wynik z poprzednich wyborów będzie pobity o około 7%, może nawet 10%.
To 2-3 mln obywateli.
Do tego te kilkaset tysięcy za granicą którzy naprawdę dużo czasu i starań muszą poswięcić by zagłosować. Czyli zależy im na wyniku.

3 polubienia

Tylko nie zagladajcie do wiadomosci niemieckich, bo tam zieje pesymizmem

Zgoda ale na godzine 17,z danych wynika ze ponad 17 mln. SIEDEMNAŚCIE MILIONÓW,siedzi w domu.

2 polubienia

To chyba dobrze :rofl: :zipper_mouth_face:

1 polubienie

Jak dla kogo

2 polubienia

Dlaczego nie można głosować przez internet? (oczywiście od 18lat) znając zycie wyniki były by dużo inne… Lepsze dla Polski

1 polubienie

No zajrzałem z ciekawości…
Piszą to co wiadome. Bez podawania procentów. Wiadomo jaka partia będzie miałą najwięcej głosów. Ale to nie walka o pierwsze miejsce w wyborach ale o możliwość samodzielnego rządzenia…

3 polubienia

Dodaj głosowanie ze smartfona…
W sumie kto ma profil zaufany mógłby oddać tak głos. Ja przeciwskazań nie widzę.
Tylko że to zwiększyłoby frekwencję tych najmłodszych. A oni mają raczej poglądy źle widziane przez miłościwie nam obecnie panujacych (Ty jesteś wyjątkiem).

3 polubienia

U mnie jest tak :grin:

Czyli nie tylko ja zauważyłem ten błąd. Były widzocznie telefony i poprawili grafikę.
A widać jestem lotny bo i tak zrozumialem o co w niej (tej błędnej) chodziło…

5 polubień

Zajrzałem. Faktycznie, masz rację. Ale są też wypowiedzi przeciwne. Tylko, że mniej.

1 polubienie

Jak coś , u mnie do 17-tej równo 47 %

Zaraz zaraz ja nie mam prywatnych poglądów zgodnych z aktualnie rządzącymi :rofl:

1 polubienie

Nie mówiłem? Już 61 procent

Bo żelaznych zwolenników pis przybyło. I lewicy. PO bez zmian.

2 polubienia