Pomaganie przez klikanie: https://www.olx.pl/oferty/user/lfV7/
PS. Nie wiem czy ta akcja się już nie zakończyła, bo już nie widać tych kostek, które były wcześniej… Wczoraj jeszcze działało…
Pomaganie przez klikanie: https://www.olx.pl/oferty/user/lfV7/
PS. Nie wiem czy ta akcja się już nie zakończyła, bo już nie widać tych kostek, które były wcześniej… Wczoraj jeszcze działało…
ja karmie niewirtualnie wedrowne…
ale w link tez klikne
Tego Wilsona bym przygarnął.
@birbant Który to?
Ten wilk. On jest podpisany. Uwielbiam wilczury.
@birbant Już mam. Znalazłam. Jakoś kota szukałam
Kota już mam, pies by się przydał. Ale pies, a nie jazgocząca skóreczka od banana…
Jak to działa?
@gra Jeśli zwierzak zbierze 30.000 kliknięć dostaje od OLX 20 kg karmy. Każda osoba może kliknąć każdego zwierzaka raz dziennie.
Czyli nie chcesz Yorka delikatesowego?
Pies to pies. Male zwykle sa znerwicowane, bo ludzie traktuja je jak maskotki do noszenia w kieszeni zapominajac, ze te mniejsze tez byly hodowane zwykle nie do ozdoby. A w psiaku dusza wojownika.
Ja to tak jamniczek dlugowlosy?
Albo bernardyn.
Niepotrzebny mi pies obronny w komplecie ze smyczą.
Yorki byly rasa uzytkowa.
Na gryzonie, ze szczurami wlacznie.
Podobnie jak jamniki.
A cziłała
na obronnego nawet z mała…
Jaki interes ma w tym OLX? Mogę kilkać niczego nie kupując/wymieniając? Czy tylko podczas transakcji?Jak sprawdzą, czy transakcja doszła do skutku?
Dziwne; rodzaj reklamy?
Tez bojowy piesek.
Temperamentny bym powiedziala.
Niestety podobnie jak pekinczyki, yorki i pudelki miniaturki, moda i dzikie hodowle bardzo te rasy skrzywdzily.
Mam w domu trzy koty, wszystkie przygarnięte, z rodowodem polnym …
Jeden z cmentarza, drugi niepełnosprawny a trzeci odrzucony przez resztę rodowodowych polnych …
Teraz mam każdego dnia koci teatr.
Chihuahua jest doskonałym psem obronnym, o ile celnie rzucasz …
Ja mam wirtualnie adoptowanego rysia.
OLX ma taki w tym interes, że klikasz na psiaka, a obok może pojawić się jakaś reklama. Potem mogą się wykazać reklamodawcy, że ich reklama była u nich wyświetlana aż 20000 dziennie! Łał!!
Poza tym, jak już jesteś na OLX, to dziś pewnie nic nie kupisz, jutro również nic, ale kto wie co się stanie pojutrze.
@gra Reklama, dobry PR, wzrasta liczba odsłon, jest szansa że coś Ci się spodoba i kupisz.