Dlatego tak długo byliśmy delikatni. Ale ile można? Do końca świata albo i dłużej? A on tymczasem będzie psuł robotę ludziom, którzy narażając swoje zdrowie albo i życie walczą z wirusem? Jak tak można? Nie kopię nigdy leżącego, a Harmonik właśnie leży, więc znikam już z tego tematu. Juz Harmonika nie widzę i nie słyszę.
Brawo “Ciemniactwo”, trzymam za nich kciuki
Ale tego nikt nigdy nie traktował poważnie przecież. To harmonik. Rzadko rozstaje się z prochami.
Devil, czyta nas sporo ludzi, którzy Harmonika nie znają. Czyta nas młodzież niezalogowana. Weźmiesz na siebie ich ewentualną śmierć, gdy posłuchają jego rad?
Serio wierzysz że mlodzież tutaj wchodzi?
To klasyczne forum internetowe. Młodzi mają swoje komunikatory. Oni nawet na Onety i Interie nie wbijają. Uczą sie świata z YT, FB, Twitcha, Netflixa.
Ja ZNAM takich, którzy tu wchodzą. Piętnastolatek i dziewiętnastolatka. Myślisz, ze to jedyne młode osoby na świecie, które czytają, co czasem piszemy?
Niech nawet jakis przez pomylke zajrzy i uwierzy, ze ziemia jest plaska? Chcesz takiego miec na sumieniu?
Kurde ja jeszcze nikomu z rodziny i znajomych o tym portalu nie powiedziałem. I nie mam zamiaru.
@okonek wierzę że ludzie używają rozumu.
Ja też nikomu nie opowiadam o portalach, na których piszę. To mi te dzieciaki powiedziały. Niech sobie ciocia też fajne rzeczy poczyta…
Moje doswiadczenie sklania sie w kierunku powiedzenia, ze myslenie dla wielu to czynnosc bolesna…
@joko @okonek pisząc o tych dzieciach co mogą zajrzeć i postąpić jak Harmonik kazał, to same w to nie wierzycie chyba? Przecież on pisze od lat i nie ma żadnego wyznawcy… nawet padawana się nie dorobił
Niesamowite. Pytamy nie jest atrakcyjnym miejscem dla dzieciaków i mlodzieży. Jesteśmy jak dzienny dom opieki albo świetlica wiejska. Stali bywalcy, sporo polityki, stałych rubryk, komentowania newsów. Tylko zamiast warcabów i szachów są quizy.
Twoje ciemniactwo. @okonek, jest przerażające.
Nieprawda Dewil. Jesteśmy uważani za ludzi, którzy mają bardzo czasem ciekawe spostrzeżenia i od których można łyknąć trochę wiedzy i trochę dowcipu. Widzisz? Nie doceniałeś się. Już Ci wmówiono, że jesteś ciemna masa
Dość szybko wychodzi z nas przewidywalność. Pytamy jest w 70% lewackie, antyklerykalne. Wiadomo czego się spodziewac. To wina tego że nasze stado powoli bo powoli ale kurczy sie.
Przepraszam, ale jestem już tak śpiąca, że przestaję kojarzyć. Miłych snów
Sen jest dla słabych.
Ja się wyśpię dopiero po śmierci. No chyba że znów zasnę na kiblu albo kanapie ze słuchawkami na uszach. Dobrze że mam phona w etui. Często wypada z ręki po odlocie
No dobra, dość pyskówek . Zamykam temat, sugeruję się przespać szanownym kolegom i koleżankom.