czytalam. ciekawe czy w cene uslugi jest tez wliczone pilnowanie kociej kuwety?
Jest to niezgodne z prawem i… sprawiedliwością.
A co do kuwety, to społecznie przy niej dyżury mają: Duda, Morawiecki i te inne, tylko, że Duda najczęściej ku rozpaczy pozostałych, bo zazdrosne są…
Prezes zjadł co nieświeżego i dwie toksynki patrzą, a tu Duda.
– A skąd się ty tu wziąłeś?
– Wszedłem z drugiej strony…
Bóg miłuje prawo i sprawiedliwość
ja nie pisze o czyszczeniu kuwety a pilnowaniu, zeby czysta byla
i nie ukradli, bo im sie nalezy.
Takie mamy społeczeństwo bandyckie z jednego sortu w stosunku do prezesa ze należy mu się jak najbardziej, a nawet sam bym sie dołożył.
Gdyby ktoś chciał zrobić zamach na niego, dawno by zrobił. Ochrona za wiele by mu nie pomogła. Tylko, że to nie ma sensu. Od kiedy pamiętam, a długo go pamiętam, to zawsze był tchórzliwy.
Tak i akurat nie ma chętnego
Zresztą po co od razu zamach… Kaczyński to jest KTOŚ, to nie jakiś schetyna( który nie ma się czego bać, po przeciwnej stronie nie ma takich oszołomów) czy inny biedron… Pójdzie jakas cholota lewacka, zacznie rzucać kamieniami w okna i co zrobi wtedy biedny dziadek?
A poza tym warto być tchórzem, tchórze żyją dłużej.
Masz prawo tak uważać, a ja mam prawo odwrotnie. Z tym, że ja mam poważne argumenty, a ty posługujesz się wyświechtanymi frazesami, które często nie maja pokrycia w rzeczywistości. Co do Schetyny i innych z PO, zgadzam się z tobą. Co do Kaczyńskiego, absolutnie nie zgadzam się z tobą. Jestem na 100% przekonany, że szkodzi Polsce…
Ludzie którzy są kimś nie chowają się za ochroniarzami, mogą spokojnie z podniesioną głową jechać metrem do pracy lub pieszo iść na zakupy. Boją się ci, co mają się za co bać
Tuska też nienawidzono, ale nie zawsze z ochrony korzystał, chociaż jako premier miał prawo. W prywatnych sprawach nie było u niego rządowej ochrony.
Usprawiedliwiasz potencjalnych morderców gealcicieli lub bandzior uf jakichś? XD
W którym miejscu według Ciebie usprawiedliwiam??
Bo ochrona polityków potrzebna jest tylko w dzikich krajach jak USA lub Rosja, do niedawna w Polsce politykom groziło najwyżej obrzucenie jajkami lub obelgami. Od czasów jak PiS przegrał wybory i postawił na propagandę hejtu Polska dołączyła do dzikich krajów
W Polsce nadal szaragowemu nic nie grozi. Ale, jak każdy mały moralnie człowieczek, chce się wyróżniać, że niby jaki jest ważny. Tak, jest ważny dla takich, co ich własny idol określił, czyli Kurski. Im imponuje, jak ktoś ma obstawę.
Już mieliśmy kilka zamachów na polityków i niektóre niestety skuteczne
Myślę, że gdyby kaczler nie miał ochrony, to znaleźliby się naśladowcy Stefana W.
Niee… Tu bardziej chodzi o przysłowiowe “obrzucenie jajkami”.
Ta ochrona, którą ma, to ona do dupy się nadaje, a nie do ochrony przed zamachem zawodowców. U nich wszystko z kartonu.
To profesjonaliści, biorą sporo kasy za to że są nieźli i za to że ich widać.
Wiadomo, że na profesjonalnego zamachowca nie ma ochrony…