I zęby.
Tak… i stawy biodrowe
Kolana też!
Bóg stworzył Ewę, spojrzał na nią i rzekł; - cholera, jednak będziesz musiała się malować.
Ha, ha, ha. Oziębłe nieco.
Po co powiedzieć? Przecież, jak odpadną to tylko mi… …nawet te części parzyste niewymienione tu a najczęściej wymieniane na sztuczne…
Zapomniałam o najważniejszych.
Pewnie, ze mam. Zęby też. I duzo zabezpieczenia przed ciezkimi czasami.
A spać by poszli, co?
Zara idziem
Jużem wstali.
Uuuuuuu… Samokrykę trza złożyć będzie. Cyrylicy tu wyraźny brak jest.
Bo komunizm wymyslil Niemiec. Ruskie tylko wzieli na siebie wprowadzenie go w zycie.
Zresztą Lenin z pochodzenia to byl niezly koktajl - tata zrusyfikowany Mongoł, matka zydowka niemiecko- szwedzka. O dziadkow pewnie lepiej nie pytac.
Naturalne brwi ,paznokcie i rzęsy . Udoskonalić tez się trochę udoskonaliłam .
Prawdę mówiąc, komunizm wymyślili pierwsi chrześcijanie. Sama nazwa komunizm pochodzi od ich komun, które podzielili na gminy. I trzeba przyznać, że przez ponad wiek zdecydowanie dobrze im to wychodziło. Oni, naprawdę starali się żyć według przykazań i nauk Jezusa. Oprócz żon, mężów i potomstwa, mieli wszystko wspólne.
Ja o tym wspolczesnym czyms, co potocznie nazywa się komunizmem
Wspomnienie tego o czym piszesz zachowalo sie jednak w wielu językach romanskich, ale tlumaczyc nlezaloby raczej jako wspólnota nie komuna.
Wspólnota - communitas.
Wiec wlasnie o tym piszę. Ja mieszkam w Comunidad Valenciana i do tego place comunidad zamiast czynszu . Nie liczac tego, ze np. w Galicji zamiast gminy jest paroquia, która z parafią niewiele ma wspólnego.
Podejrzewam, ze swiat sklada sie z pułapek. I zasadzek