trzeba prezesa pochwalić za to, że zauważył, że PiSowi się sytuacja zaczynała wymykać spod kontroli!
Ja mam tylko nadzieję, że PiS przestanie wycinać polskie lasy w czasach kiedy problemy związane ze zmianami klimatu stają się coraz większe…
trzeba prezesa pochwalić za to, że zauważył, że PiSowi się sytuacja zaczynała wymykać spod kontroli!
Ja mam tylko nadzieję, że PiS przestanie wycinać polskie lasy w czasach kiedy problemy związane ze zmianami klimatu stają się coraz większe…
Nepotyzm był, jest i będzie zawsze.
Nie zauważył nepotyzmu a społeczeństwo krytykujące to.
Oskarżali Tuska o Nepotyzm nie dawno, a potem sami się zabrali za Nepotyzm u siebie… Widać widzą w innych to co sami robią
Jaki znowu nepotyzm?
Przeciez PiS dysponuje swietnymi kadrami. A zbiezniosc nazwisk przypadkowa.
Rodzina??? Jaka rodzina, rodziny sie nie wybiera.
W Bydgoszczy afera… 2 debili z pis odwołało dobrego prezesa WZL. Chcą powołać swojego.
O nepotyzmie to z programu Kukiza który dołączył do PiS
Ciekawe czemu w Polsce mówi się dużo o Grupie Wyszehradzkiej, a mało o Trójkącie Lubelskim, który moim zdaniem ma większy lub co najmniej taki sam potencjał
Jeszcze wolimy mówić o jakimś Trójmorzu, z którego Amerykanie się wycofują co było wprost do przewidzenia i tak samo wycofują się z finansowania ukraińskiej obronności co jest prezentem dla Rosji jak dla mnie :tak samo jak pozwolenie na ukończenie Nord Stream II
Kaczyński nie potrafi zadbać o własne buty a chce czołgi kupować? Aby to nie były takie czołgi do sklejania.
Amerykanie mają inny teatr potencjalnych wojen, gdzie czołgów już aż tyle nie potrzeba, a więc muszą się ich trochę pozbyć to sprzedadzą nam bo niby komu ?
Wiem, że Maroko kupuje też amerykańskie Abramsy, ale bądźmy szczerzy! Polska jest obecnie chyba najbardziej w potrzebie…
No bo obronność Ukrainy Amerykanie przestają finansować to widać, że mają w tym jakiś interes
Finlandia ma trudny teren, a Polska jest najistotniejsza geograficznie do obrony państw Bałtyckich…
Co maja Amerykanie to tylko oni wiedza (nie liczac chinskiego i rosyjskiego wywiadu)
Te wszystkie koalicyjki wyszechradzkie i lubelskie to dla nich malo istotne zabawy, utrzymywane na zasadzie, zeby za spokojnie nie bylo.
A ze glupiemu radosc?
Dobry makaron nie jest zly
Na uszy sie nawija