Nepotyzm w polityce... Wszyscy naśmiewają się z PiSu i Kaczyńskiego, ale co by nie mówić

trzeba prezesa pochwalić za to, że zauważył, że PiSowi się sytuacja zaczynała wymykać spod kontroli!

Ja mam tylko nadzieję, że PiS przestanie wycinać polskie lasy w czasach kiedy problemy związane ze zmianami klimatu stają się coraz większe…

2 polubienia

Nepotyzm był, jest i będzie zawsze.

4 polubienia

Nie zauważył nepotyzmu a społeczeństwo krytykujące to.

4 polubienia

Oskarżali Tuska o Nepotyzm nie dawno, a potem sami się zabrali za Nepotyzm u siebie… Widać widzą w innych to co sami robią :upside_down_face:

2 polubienia

Jaki znowu nepotyzm?
Przeciez PiS dysponuje swietnymi kadrami. A zbiezniosc nazwisk przypadkowa.
Rodzina??? Jaka rodzina, rodziny sie nie wybiera.

3 polubienia

W Bydgoszczy afera… 2 debili z pis odwołało dobrego prezesa WZL. Chcą powołać swojego.

3 polubienia

Kaczyński planuje zakupić amerykańskie Abramsy

1 polubienie

O nepotyzmie to z programu Kukiza który dołączył do PiS

1 polubienie

Ciekawe czemu w Polsce mówi się dużo o Grupie Wyszehradzkiej, a mało o Trójkącie Lubelskim, który moim zdaniem ma większy lub co najmniej taki sam potencjał :confused:

Jeszcze wolimy mówić o jakimś Trójmorzu, z którego Amerykanie się wycofują co było wprost do przewidzenia i tak samo wycofują się z finansowania ukraińskiej obronności co jest prezentem dla Rosji jak dla mnie :tak samo jak pozwolenie na ukończenie Nord Stream II

Kaczyński nie potrafi zadbać o własne buty a chce czołgi kupować? Aby to nie były takie czołgi do sklejania.

2 polubienia

Amerykanie mają inny teatr potencjalnych wojen, gdzie czołgów już aż tyle nie potrzeba, a więc muszą się ich trochę pozbyć to sprzedadzą nam bo niby komu ?

Wiem, że Maroko kupuje też amerykańskie Abramsy, ale bądźmy szczerzy! Polska jest obecnie chyba najbardziej w potrzebie…

No bo obronność Ukrainy Amerykanie przestają finansować to widać, że mają w tym jakiś interes :wink:

Finlandia ma trudny teren, a Polska jest najistotniejsza geograficznie do obrony państw Bałtyckich…

Co maja Amerykanie to tylko oni wiedza (nie liczac chinskiego i rosyjskiego wywiadu)
Te wszystkie koalicyjki wyszechradzkie i lubelskie to dla nich malo istotne zabawy, utrzymywane na zasadzie, zeby za spokojnie nie bylo.
A ze glupiemu radosc?

1 polubienie

Ciekawe wytłumaczenie czemu mówimy Włochy, a nie Italia. Ja bym wolał mówić Italia i Italowie

Dobry makaron nie jest zly
Na uszy sie nawija :smiley_cat:

1 polubienie