News dnia

Jednemu panu i pani auto się znalazło. Mogą sobie poskładać. Poczytajcie komentarze pod newsem to się pośmiejecie.A pan policjant to ma poczucie humoru, jak napisał, że ani jednej śrubki nie brakuje.

A link gdzie?

Poszuka na portalu wulgarnap to znajdzie. Komentarze są najlepsze :))

1 polubienie

Ta pani cieszy się w Poznaniu wielką niesławą :frowning:

2 polubienia

Myślę, że właściciele są zadowoleni, bo większość właścicieli nie odzyskuje samochodu.

1 polubienie

Chyba chodzi o skradzione porsche, które zostało odnalezione w częściach i nie brakuje nawet śrubki. Nagłówek jest na wp.

4 polubienia

Nagłówek widziałem na kilku portalach. Ale Koleżanka poleca komentarze pod artykułem dlatego pytałem gdzie.

3 polubienia

No nie brakuje śrubki to rodzina będzie może miała okazję podjąć wyzwanie i poskładać samochód. A z reguły, jak się coś złoży po rozłożeniu to jeszcze coś zostanie a i tak będzie działać.

2 polubienia

Jesteś niesamowita, obrotna i myśląca, daj zarobić to nic nie zostanie pominięte :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja bym dała zarobić, ale ta pani teraz czeka, że jej drugie auto znajdą i ona wtedy łaskawie podejmie decyzję, czy wypłacić nagrodę. Powinna raczej zająć się tymi puzzlami, bo jej się potem te sukienki, dzieci i sztuczne piersi nie pomieszczą w jednym wozie, jak będzie uciekać z kraju. A tak by może miała autko złożone i by było w co zapakować chociaż drogie torebki… Za międzą gore a ona się instagramuje i komentuje na luzie :confused:

2 polubienia

Nagroda będzie marna, tacy są pazerni, chyba że na pokaz przed kamerą. Już to przeżyłem kilka razy, nie byłem specjalnie rozczarowany, na nic nie liczyłem prócz dobrego słowa dziękuję, tego bogaci nie znają

2 polubienia