to ich balkon pod ta plyta jest dziura za nimi
Cos czuję ze w urwanym fragmecie zdjecia byla odzież. Czyli ODZIEZ UŻYWANA psze pana
stylowy outfit
Tak, tylko ODZIEŻ byla kilka metrow na lewo.
Wróżka do klientki; - jutro umrze pani mąż…
– Tyle to ja wiem, ja się chcę zapytać czy mnie złapią?
Wiesz co? Ja tez nie wiem. A maly? Dzieci jal malpki nasladuja otoczenie. I niestety czesto sa metoda na zarabianie.
Jak kilku rumunskim rodzinom odebrano prawa rodzicielskie, a tatus zaliczyl dwal lata i jeden dzien ( ten dzien to po to, zeby go wsadzic, do dwoch lat to jak polski wyrok w zawiasach. Jesli wczesniej nie bylo stycznosci z “wymiarem sprawiedliwosci”
To skonczylo się wykorzystywanie dzieci, bo zabolalo. I sie rumunskim cyganom dolce vita w formie azylu politycznego tez, a nisza cyganska jest zajeta przez tubylczych, andaluzyjskich.
Kochana ostatnio choc sobie obiecywalam nigdy wieecej kupilam koszulale, sadzac po kierunku zapiecia meska, za euro wytargadne, bo chcieli dwa? w stylu king bruce lee a kewetki lubie…
Ale nie na obrazku, a talerzu
A koszula? Tym razem moze mi sie udac byc na fiescie na pozegnanie lata, gdzie kroluje bal rzebierancow?
Jak można nosić na sobie robale:(
Te robale sa smaczne.
Jak dla kogo…
Wyjdź!
ohyda, od patrzenia źle mi się robi. Mam wstręt do takich widoków od czasu, lekcji biologii.
Żona do męża, gdy idą w mieście; - czy ty zawsze musisz kręcić głową za tymi babami?
– Kochanie, przez ulicę przechodzimy…