Wątpię. Flaga, to sygnał dla moderacji, że coś jest nie tak, ale chyba oni decydują, czy zgłoszenie było zasadne, bo w innym wypadku zaczęłoby się wycinanie wzajemne i wystarczyłby automat zamiast moderatora.
Niezupełnie tak jest. Jeżeli wpis zostanie oflagowany przez kilku (chyba trzech) użytkowników to jest ukrywany z automatu i może być ewentualne odkryty przez modów.
Jakos trudno mi sie pogodzic z tym ze automatycznie…
Wedlug mnie nie zawsze wiekszosc ma racje
Mamy swietnych tutaj administratorow i moderatorow i mysle ze to oni powinni ostatecznie decydowac by uniknac pytamowego ostracyzmu
Logiczne.
Więc mogą, mimo wielokrotnego oflagowania, wpis przywrócić. Ma to sens, @ata-ata. W przypadku rażącego treścią wpisu, na pewno wielu oflaguje i automat zmniejsza obciążenie moderatorów. Przypomnij sobie Pytamy, gdy nie nadążali z kasowaniem buractwa.
Mam baaaardzo niemile doswiadczenia z trolami na poprzednim pytaniu i stad jestem nadwrazliwa. Z tym ze razacymi tresciami to mnie przekonales
Nie, przy oflagowaniu postu moderatorzy dostają informację, że zgłaszasz wypowiedź, która Tobie nie pasuje.
Niechętny stosunek wyrażasz poprzez dodanie do ignorowanych.
Tak, możemy przywracać posty, a nawet całe pytania
Petunia tu jest.
Pod innym nickiem?
A co? Nie ma jej nicku?
Sprawdzałam i nie widzę.
Wydaje mi sie ze jej nick widzialam tutaj
Na tym co @roqq wstawił
Co mnie się pomerdało. Spoko, nagonię ją tutaj.
wprowadzają mnie w błąd
No co? Ja tylko pokazałem, kogo mi tu brakuje
Zastanawia mnie ten profil. Gdybym miał zgadywać, to nasz wielbiciel mocnych facetów. Co prawda, Klaus jest wampirem, ale nie byle jakim wampirem.
https://forum.pytamy.online/u/klaus_mikaelson/summary
Tak pokazałeś, a Birbuś wziął to za dobry omen
Mnie się wydaje, że Tobie się źle wydaje
Uznaję więc za pewnik, że się mylę, @Bocca-Lupo.
Przyjemnie jest przypomnieć sobie jak to kiedyś nasze forum wyglądało. Tu jeszcze jest pomarańczowe. Jednak to pytanie z cytatu który przypomniałem, pochodzi z dużo późnieszego okresu, z maja 2013 roku.