Nie chcę szarego czy innego grzecznego koloru w moim nowym mieszkaniu w skali dominującej!

Znalazlam cos takiego
https://zblogowani.pl/wpis/48450139/wertykalny-ogrod-zaloz-swoj-wlasny-z-czego-i-jakie-rosliny
kanapa na obrazku

2 polubienia

Jesli masz reszte bez wzorow to moze w kwiaty?

1 polubienie

A i malowane nie pedzlem,a gabka i palcamil

Turkus
Szmaragdowy

1 polubienie

Turkus to moj ulubiony, tylko pamiętaj, ze to wbrew pozorom zimny kolor.

2 polubienia

Mamy podobny gust
:grin::grin:

1 polubienie

image

image

image

image

image

image

Kolorowo miało być :joy:

2 polubienia

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Jeżeli turkusowy to Twój ulubiony kolor to taki narożnik kup, bo to Ty będziesz na niego codziennie patrzeć.
image
Podejrzewam, że wybierając wzór narożnika możesz dobrać sobie kolor jaki chcesz.

2 polubienia

z tych dwóch - wolę “sraczkowaty” :smiley:

2 polubienia

Biel i szary? To dobre w szpitalu, chociaż i tam teraz sale mienią się wszystkimi kolorami.
A w mieszkaniu i ubraniu żyj kolorowo!

3 polubienia

śmiej się śmiej. Ostatnio byłem na ślubie gdzie teściowa gra pierwsze skrzypce. Wszyscy (od strony panny młodej) przyjmowali zakłady kto wygra: matka czy żona?

3 polubienia

Ten mi się nie podoba.
Ostatnio zwracam uwagę na butelkową zieleń :slight_smile:

1 polubienie

Ja chętniej niż w szarości idę w brązy i beże. Wyglądają dużo przytulniej, a też nie dają po oczach. Czarno-biało lub biało-szaro też ujdzie.
Żółty to bardzo nie mój kolor…ale np. ciemnozielony, taki głęboki? Dużo mniej osób uzna go za pretensjonalny i powinien zadowolić też miłośników bardziej stonowanych wnętrz.

2 polubienia

Oo mi się ten pierwszy podoba :slight_smile:

2 polubienia

Mnie też reszta, to tylko przykłady :wink:

2 polubienia

To sa super kolorki

1 polubienie

Przeciesz to tobie sie ma podobac a nie nam
Ale skoro pytasz to powiem: ten kolor jest nijaki i nie pasuje mi do tak dynamicznej osoby jak ty
Przedyskutuj z P!!!

2 polubienia

Mam okazję obserwować jak zmienia się podejście do scenografii na festiwalach opolskich. Kiedyś elementy scenografii były kolorowe, obecnie są wyłącznie w szarym neutralnym kolorze. Końcowe efekty uzyskuje sie wyłącznie światłem, dużą ilością różnokolorowych i ruchomych świateł (ostatnio jeszcze komputerowymi ścianami LEDowymi ale to pomijam).
Oczywiście nie proponuję adaptacji tego do mieszkania, ale może warto co nieco o kolorowych światłach pomyśleć. Dla uzyskania ulubionego kolorowego efektu.

2 polubienia

Dyskoteke w domu? To nie na moje oczy… Zdecydowanie wole tradycyjne oswietlenie.

1 polubienie