Znalazlam cos takiego
https://zblogowani.pl/wpis/48450139/wertykalny-ogrod-zaloz-swoj-wlasny-z-czego-i-jakie-rosliny
kanapa na obrazku
Jesli masz reszte bez wzorow to moze w kwiaty?
A i malowane nie pedzlem,a gabka i palcamil
Turkus
Szmaragdowy
Turkus to moj ulubiony, tylko pamiętaj, ze to wbrew pozorom zimny kolor.
Mamy podobny gust
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeżeli turkusowy to Twój ulubiony kolor to taki narożnik kup, bo to Ty będziesz na niego codziennie patrzeć.

Podejrzewam, że wybierając wzór narożnika możesz dobrać sobie kolor jaki chcesz.
z tych dwóch - wolę “sraczkowaty” ![]()
Biel i szary? To dobre w szpitalu, chociaż i tam teraz sale mienią się wszystkimi kolorami.
A w mieszkaniu i ubraniu żyj kolorowo!
śmiej się śmiej. Ostatnio byłem na ślubie gdzie teściowa gra pierwsze skrzypce. Wszyscy (od strony panny młodej) przyjmowali zakłady kto wygra: matka czy żona?
Ten mi się nie podoba.
Ostatnio zwracam uwagę na butelkową zieleń ![]()
Ja chętniej niż w szarości idę w brązy i beże. Wyglądają dużo przytulniej, a też nie dają po oczach. Czarno-biało lub biało-szaro też ujdzie.
Żółty to bardzo nie mój kolor…ale np. ciemnozielony, taki głęboki? Dużo mniej osób uzna go za pretensjonalny i powinien zadowolić też miłośników bardziej stonowanych wnętrz.
Oo mi się ten pierwszy podoba ![]()
Mnie też reszta, to tylko przykłady ![]()
To sa super kolorki
Przeciesz to tobie sie ma podobac a nie nam
Ale skoro pytasz to powiem: ten kolor jest nijaki i nie pasuje mi do tak dynamicznej osoby jak ty
Przedyskutuj z P!!!
Mam okazję obserwować jak zmienia się podejście do scenografii na festiwalach opolskich. Kiedyś elementy scenografii były kolorowe, obecnie są wyłącznie w szarym neutralnym kolorze. Końcowe efekty uzyskuje sie wyłącznie światłem, dużą ilością różnokolorowych i ruchomych świateł (ostatnio jeszcze komputerowymi ścianami LEDowymi ale to pomijam).
Oczywiście nie proponuję adaptacji tego do mieszkania, ale może warto co nieco o kolorowych światłach pomyśleć. Dla uzyskania ulubionego kolorowego efektu.
Dyskoteke w domu? To nie na moje oczy… Zdecydowanie wole tradycyjne oswietlenie.