Znalazlam cos takiego
https://zblogowani.pl/wpis/48450139/wertykalny-ogrod-zaloz-swoj-wlasny-z-czego-i-jakie-rosliny
kanapa na obrazku
Jesli masz reszte bez wzorow to moze w kwiaty?
A i malowane nie pedzlem,a gabka i palcamil
Turkus
Szmaragdowy
Turkus to moj ulubiony, tylko pamiętaj, ze to wbrew pozorom zimny kolor.
Mamy podobny gust
Jeżeli turkusowy to Twój ulubiony kolor to taki narożnik kup, bo to Ty będziesz na niego codziennie patrzeć.
Podejrzewam, że wybierając wzór narożnika możesz dobrać sobie kolor jaki chcesz.
z tych dwóch - wolę “sraczkowaty”
Biel i szary? To dobre w szpitalu, chociaż i tam teraz sale mienią się wszystkimi kolorami.
A w mieszkaniu i ubraniu żyj kolorowo!
śmiej się śmiej. Ostatnio byłem na ślubie gdzie teściowa gra pierwsze skrzypce. Wszyscy (od strony panny młodej) przyjmowali zakłady kto wygra: matka czy żona?
Ten mi się nie podoba.
Ostatnio zwracam uwagę na butelkową zieleń
Ja chętniej niż w szarości idę w brązy i beże. Wyglądają dużo przytulniej, a też nie dają po oczach. Czarno-biało lub biało-szaro też ujdzie.
Żółty to bardzo nie mój kolor…ale np. ciemnozielony, taki głęboki? Dużo mniej osób uzna go za pretensjonalny i powinien zadowolić też miłośników bardziej stonowanych wnętrz.
Oo mi się ten pierwszy podoba
Mnie też reszta, to tylko przykłady
To sa super kolorki
Przeciesz to tobie sie ma podobac a nie nam
Ale skoro pytasz to powiem: ten kolor jest nijaki i nie pasuje mi do tak dynamicznej osoby jak ty
Przedyskutuj z P!!!
Mam okazję obserwować jak zmienia się podejście do scenografii na festiwalach opolskich. Kiedyś elementy scenografii były kolorowe, obecnie są wyłącznie w szarym neutralnym kolorze. Końcowe efekty uzyskuje sie wyłącznie światłem, dużą ilością różnokolorowych i ruchomych świateł (ostatnio jeszcze komputerowymi ścianami LEDowymi ale to pomijam).
Oczywiście nie proponuję adaptacji tego do mieszkania, ale może warto co nieco o kolorowych światłach pomyśleć. Dla uzyskania ulubionego kolorowego efektu.
Dyskoteke w domu? To nie na moje oczy… Zdecydowanie wole tradycyjne oswietlenie.