ŚWIETNY KOLOR, ENERGETYCZNY I ŁADNY Kanapa SUPER! Mam taki sweterek i wszystkim się podoba, moje koleżanki w pracy zwracają mi uwagę, że ślicznie wyglądam w tym kolorze.
Moja pierwsza wersalka i fotele mialy podobny kolor. Dobrze wpasowuje sie w otoczenie!
Ha, piekne! Tylko tak sie zastanawiam jak to bedzie z wycieraniem lisci z kurzu…
Ja mam też miodowego mnóstwo w szafie!
Od sukienek po spódnicę i swetry!
Piona !
Nie cierpie minimalizmu!
No wrecz nienawidze.Mam wrazenie ze jestem w poczekalni u dentysty…
Ale co do kolorów,pełna zgoda.Oczywiście poza wściekłą czerwienią lub trumienną czernią
Ta ostatnia to ciekawe wyzwanie - w zasadzie narzuca stylistyke reszcie wnetrza.
Najlepiej czuję się przy połączeniu dwóch kolorów, wanilia i odcienie brązu.
Co do trumny: kupilam kiedys wanne (wymiana musiala nieco poczekac). Komentarze ze strony znajomych: “O, widze ze juz sie w trumne zaopatrzylas”…!
Nikogo nie pytam ,gdy kupuję sobie nowe meble,
w gruncie rzeczy to mnie mają się podobać.
A kolory to już wybór intuicyjny -każdy może mieć swoje ulubione!
Kto mówi o dyskotece? Mam na myśli wyłącznie kolorowe świetlne akcenty. Oczywiście tylko dla poszukujących efektów kolorystycznych.
Bede zlosliwa, ale mam nadzieje, ze sie nie obrazisz , bo to takie wolne skojarzenie… Czerwone swiatelko przed wejsciem?
Wielka piona! w sprawach wystroju słuchaj swojego serducha i postaw na to, co lubisz! Ja mówię Ci, że ta kanapa jest ekstra! Radość i uśmiech i pozytywna energia cały rok
Żadna to złośliwość, zwykła proza życia, ostatnio głośna pod adresem Kraków-Podgórze.
Ale ja nie to sugerowałem. Chciałem posunąć myśl, lecz chyba jednak pytanie @anon80021811’y skupia się tylko na kolorze kanapy czy też narożnika.