…by pytamy. stało się serwisem informacyjnym, dlategoteż nie oznajmiam wszem i wobec, że…
…by pytamy. stało się serwisem informacyjnym, dlategoteż nie oznajmiam wszem i wobec, że…
zasadniczo popieram
wina Tuska
Nie tylko Maradona, ale pani Zuchowicz i Plech…
Dostawienie dwóch, wirtualnych świeczek nic nie zmieni.
.już, cholera, jedna jest za dużo.
Niestety.
Pytamy24. Cała prawda całą dobę.
Przyznam Ci w tajemnicy, że piłkę nożną pożegnałem jakieś 20 lat temu i mam gdzieś, co sobie inni pomyślą. Ile można żyć nadzieją?
Jak na prawie 40 milionowy kraj uważam, że mogłoby być lepiej a nie tylko Wembley i Orły Górskiego …
Nalać Ci też Cabernet Sauvignon ?
Nie. Dziękuję.
Podobno miał wiele za uszami ale to dziś nieważne.
Maradona wielkim piłkarzem był i to dziś jest ważne. Szkoda chłopa, niestary był.
Z kibicowaniem piłce nożnej też pożegnałem się wiele lat temu więc nie zagłębiam się w szczegóły.
cabernet jak najbardziej
w wersji bycza krew jeszcze lepiej
fanka Maradony nie bylam i nie jestem, ale zdaje sobie sprawe, ze ten zawal serca pociagnie za soba nastepne
Mam podobnie. Czaasem jeszcze obejrze jakąś dużą imprezę czy ważny mecz reprezentacji. Ale piłka ligowa (obojętnie w którym kraju) czy jakies “puchary”, “migi listrzów” to dla mnie tyle ważne, co piłka wodna kobiet na trawie.
Niestety, na winach aż tak bardzo się nie znam. Potrafię w miarę możliwości odróżnić wytrawne od półwytrawnego czy półsłodkiego względnie słodkiego. Powiem które jest do wypicia lub wylania. To wszystko
zasadniczo wina to dzieli sie na te do wypicia lub zastosowania tegoz jako plynu do mycia sedesu (ocet)
z czasem nabierasz umiejetnosci rozpoznawania swiata umarlych drozdzy . czyli mowiac po ludzku stopnia kaca jaki jest przewidywalny po spozyciu
No właśnie, ten kac mnie czasem po winie męczy … Jak już sobie usiądę do winka, to nie potrafię wypić 100 a co najmniej 500 700… Kac tego nie może zrozumieć …
koty nauczyc zeby chodzac po dywanach nie tupaly…
zasadniczo to zbieralam szczeke z podlogi w polskim sklepie typu delikatesy - wykrylam, ze maja na dolnej polce tokaj
byla dyskusja czy mi ten zapas do taksowki zapakuja? a sprzedawczyni chciala byc mila i ostrzegala, ze to winko wytrawne
No właśnie koty … Miałem dwa, już 9 letnie. Nauczone, że po 19 nie biegamy, nie tupiemy. Coś mi odyebało i sprawiłem sobie trzeciego kota a raczej kotkę. Ta - rocznik 2019 ma tyle energii co nowy F 35.
Krówka pozdrawia wszystkich czytających ten wpis.
daje mleko mówisz
Oj, no nie widzisz, że ona jest łaciata? Bardzo fajnie dobrane imię
ciesz sie dniem
Jak kota mogłeś nauczyć,aby “nie biegał”?
Na smyczy go trzymałeś ,czy w klatce jakiejś?