Nie ma to jak młodzieńcze fantazje

No właśnie ciekawi mnie jak go zatrzymali ? :face_with_monocle::grin: Z drugiej strony wcale mu się nie dziwie bo jak ostatnim razem wziąłem od znajomego C63 to nie oddałem mu go dopóki nie wyjeździłem całego zbiornika paliwa :grin:… No ale długo to nie trwało :joy: 470KM musi pić

3 polubienia

Też mnie to zastanowiło. Może zestrzelili ze śmigłowca??? :grinning:

2 polubienia

Taką policję to ja lubię!!!

1 polubienie

“Fascynujące”?Czy to faktycznie wlasciwe slowo?
Glupota nie zna jednak żadnych granic.Jest absolutnie miedzynarodowa.Ze szczególnym uwzglednieniem młodości.
Mam nadzieje [pewnie płonną] ze ten szczyl straci swe prawo dozgonnie.

3 polubienia

Ja sie zastanawiam czy on prawko w ogole miał ? :wink:

2 polubienia

Nie wiem jakie tam u nich prawo ale faktycznie,pewnie sobie głoopotami głowy nie zawracał :innocent:

1 polubienie

Jestem za tym żeby go nie karać. Wystarczy że wiedza o nim już w Polsce. Wierzę że zrozumiał iż trochę przesadził. Na pewno żałuje xd

Komu się chce zawracać głowę wysyłaniem mandatów o takie prędkości na drugi koniec świata… Dziwne… No chociaż 30 na 50tce czy 30stce… No nie wiem nie wiem xd

1 polubienie

MIał G2, to jest takie próbne, zero promili, nie może być więcej niż 3 osoby w samochodzie, chyba, że rodzina itp.

2 polubienia

No to sobie popróbował! :money_mouth_face:

1 polubienie

Z Francji to nawet za marne 18 km/h więcej na autostradzie mi przysłali. U nas nie dostaniesz mandatu za 20 ponad w mieście lub za 30 km/h ponad na autostradzie. Taka niepisana umowa z policją.

1 polubienie

Teraz to juz chyba granica bledu pomiaru obnizona do 5 km/h

2 polubienia