No właśnie ciekawi mnie jak go zatrzymali ? Z drugiej strony wcale mu się nie dziwie bo jak ostatnim razem wziąłem od znajomego C63 to nie oddałem mu go dopóki nie wyjeździłem całego zbiornika paliwa … No ale długo to nie trwało 470KM musi pić
Też mnie to zastanowiło. Może zestrzelili ze śmigłowca???
Taką policję to ja lubię!!!
“Fascynujące”?Czy to faktycznie wlasciwe slowo?
Glupota nie zna jednak żadnych granic.Jest absolutnie miedzynarodowa.Ze szczególnym uwzglednieniem młodości.
Mam nadzieje [pewnie płonną] ze ten szczyl straci swe prawo dozgonnie.
Ja sie zastanawiam czy on prawko w ogole miał ?
Nie wiem jakie tam u nich prawo ale faktycznie,pewnie sobie głoopotami głowy nie zawracał
Jestem za tym żeby go nie karać. Wystarczy że wiedza o nim już w Polsce. Wierzę że zrozumiał iż trochę przesadził. Na pewno żałuje xd
Komu się chce zawracać głowę wysyłaniem mandatów o takie prędkości na drugi koniec świata… Dziwne… No chociaż 30 na 50tce czy 30stce… No nie wiem nie wiem xd
MIał G2, to jest takie próbne, zero promili, nie może być więcej niż 3 osoby w samochodzie, chyba, że rodzina itp.
No to sobie popróbował!
Z Francji to nawet za marne 18 km/h więcej na autostradzie mi przysłali. U nas nie dostaniesz mandatu za 20 ponad w mieście lub za 30 km/h ponad na autostradzie. Taka niepisana umowa z policją.
Teraz to juz chyba granica bledu pomiaru obnizona do 5 km/h