cywilizacja i kapitalizm, to nie są patologie, bezmyślności i ogłupianie kolejnych pokoleń, oraz że istnieje zysk w ekonomii…
Nie.Nie ma.
Bo ja w przeciwieństwie do komunistów,nie strzelam w potylicę każdemu kto myśli inaczej.Naweet jeśli bredzi.
Wczoraj sprzedałem 6 płyt za prawie 200 zl. czyli ok. 40 funtów.Marnie ale grunt że się kręci…I frajda była z pogaduchy…Zysk?Ok.160 zl.Może 150 bo kurs teraz jest fatalny…Plus wycieczka do Luton.Za 4 funty w obie strony…Dalej jestem na plusie!
Plus dawno nie widziany kolega z pracy…Same plusy!!!
Korzystam z życia a przede wszystkim,nie staram sie zatruwać go innym…“Poniał”?
Ale spamowanie już jest zabronione
Tak jak nie ma zabronione wysyłać trolli do sanatorium…
Jak długo tu nas pomęczysz zanim znów na stare smieci wrócisz?
Lepiej się módlcie, aby rychło nie ziściły się scenariusze edukacyjne, przewidziane dla tego nieharmonijnego gatunku ludzkiego. Pooglądajcie sobie o katastrofach, jakie czekają tuż za drzwiami.
Oj niedlugo.
@collins02 na razie sytuacje uratowal …
???
Co ja znowu nabroiłem?
Nic, na spokojnie zielonemu koledze odpowiedziales, ze zysk istnieje. A ja dodam , ze może byc nawet ujemny, jak się uroków życia nie docenia i z nudów powtarza w kolko te same hasła.
Czyli moge bezpiecznie iść"do miasta"?
Aaaaa…Ten od końców świata i pierdzących księżyców?
Dobra,szybciutko spadam bo jeszcze mi coś napisze…
To są patologie.
Wzajemna destrukcja
Jakbyś porównała moje młode lata z obecnymi, to te obecne aż buzują od uroków życia.
Tak się składa, że te obecne lata przypadają na okres kapitalizmu
Jeśli kapitalizm uznać wyższym koniem, to upadek z niego będzie boleśniejszy…
Póki co jak sam zauważyłeś, jest Ci w nim dobrze
Tego nie powiedziałem, że jest mi w nim dobrze, lecz ze jest w nim ogrom uroków życia. Czy bierze się on z wyższej wydajności kapitalizmu, z jego poważniejszego podejścia do wykonywanych obowiązków w tym niepoważnym systemie? - Możliwe.
Ciii, kolego @Farang
Harmonijny kolega nawraca sie nam na kapitalizm
Mnej wiecej tak jak lord Michael Killanin na emeryturze przeszedl na olimpijskie zawodowstwo.
W żaden sposób nie nawracam się na kapitalizm, bo to ustrój nieharmonijny, błędny, bezmyślny, choć potrafi miewać wyższą wydajność od socjalizmu. A wiesz, jak szybko budowaliśmy w Polsce duże elektrownie (i nie tylko je, bo także huty, cementownie), jak szybko elektryfikowaliśmy i uprzymysławialiśmy Polskę, i to w zimnowojennych warunkach wyścigu zbrojeń?